(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) (sm132)
(sm120)به شعر حضرت مولانا میگه ...ری آخه این آدمه (sm120)
نه گاوه ..
(sm2)گاو حداقل شیر میده
ولم کن بابا اعصاب ندارم (sm3)من اصن کاری به مولانا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه شعریه آخه چاوشی میخونه و توام هی براش سیگار میزنی اینجا یه جوری که مثلا گوگوش داره گهواره رو میخونه (sm3)
آره اینم میده منتها از این پلاستیکیا ..
زر نزنین اعصاب تونو ندارم (sm2)
انقد الکی یه خواننده ارشادی رو الکی بردین بالا که الانم نتیجه شو دارین میبینین و خواهید دید ..
مولانا هم خدا نیست . هر شاعری هم ممکنه شعر مذخرف هم داشته باشه . هیچ کی بی نقص نیست هیچ کی کامل نیست خلاص
نتیجه شو داریم میبینیم دیگه .. :l
بعدشم مولانا اونم اون شعرایی که قشنگه بیشتر برای سنتی خوبه نه یکی مثل چاوشی .
چاوشی بیاد حسین صفا بخونه زیباییش خیلی بهتره تا اینکه بیاد بگه برقصا و نمیدونم بی گزند و شیر خر ..
(sm2) رم کرده یکی اینو ببنده
البته حضرت مولانا واسه من خداست ...
گاوه آرومتر شیرت میخشکه ..
سینجول ما داریم به کجا میریم ...
زیاد قضیه رو پیچیده نکنید
از هر آهنگی خوشتون نمیاد میتونید گوش نکنید
روش عن فکری به این نیست یه شعر از فولان خواننده لس آنجلسی بزاری و یه شکلک هم کنارش بزاری
شعور اصلی به اینه یاد بگیریم به سلیقه ی هم احترام بزاریم و سلیقه و علایق خودمون رو به همدیگه تحمیل نکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میموس..
پست بالای منو بخون .. تازه تو خیلی بیشتر از من سنتی گوش میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
OKنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما با شعوری من بی شعور .. (sm2) تو فک کن من دارم تحمیل میکنم .. فقط من دارم حقیقت رو میگم کسی رو هم مجبور نکردم قبول کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به این حرفا نداره هر خواننده میتونه هر چیزی که دوست داره بخونه ، الان همین اشکان ماهری شعرای حضرت حافظ رو خونده تو آلبومش خیلی هم خوب و زیباست ، چاوشی هم خیلی خوب اجرا کرده شعرای کلاسیکی که انتخاب کرده رو - موسیقی سنتی مثل بقیه موسیقی ها نیست اونجا آهنگساز تصمیم میگیره که خواننده چی بخونه یا چجوری بخونهنقل قول:
نقل قول:
باس بیگی خا ..
والا ما اگه حرفی بزنیم اینا فک میکنن من بدم از چاوش میاد نخیر . چرا نمیگم چنگیز یا شاه مقصود ؟ واسه اینکه اون شعرش عامیانه ست یا اجتماعی یا عاشقانه . من دوست دارم یا قطار که به جرات میتونم بگم یکی از عالی ترین آهنگاش چاوش
این آهنگا خوبه نه بیاد بگه برقصا و نمیدانم دل من و ... که فقط حوصله سر بر باشه . کسی هم حق نداره بگه تو حق نداری ایراد بگیری . یه بارم گفتم واسه بار دومم میگم از چاوش هم بدم نمیاد صداشو هم قبول دارم اما نه کارای اینجوری شو من قبول ندارم
احساس رو تو اینا میبینم نه اینکه بیاد بگه امیر بی گزندی تو یعنی چی .. بدمم از مولانا نمیاد ولی مثل شما هم علاقه ای ندارم زیاد با این نوع شعرایی که این میخونه همون بهتر که نخونه به نظرم
بعدشم خیلی خنده داره که بیای خواننده ای مثل گوگوش یا ... رو فراموش کنی بعد بچسبی به شعری که بگه تو معلایی .. یا بگه دل من بی خود و مجنون دل من و ..
حالا بعضیا میبینی علاقه ندارن من نمیگم که حتما باید گوگوش گوش بدین یا خواننده های اونور نخیر .. گوگوش هم کار مذخرف هم داره .. اگه توجه کنین آواتار گوگوش هم زدم خیلی بهم بیشتر از چاوشی دوستش دارم جوانی هاشو صداهاشو ترانه هاشو
ولی بازم میگم اونم کار مذخرف داره وای به حال چاوشی .. چاوشی میتونست بهتر باشه ولی بدتر شد به نظر من و خیلی های دیگه .
پلیز ترنسلیت (sm2)
(sm120)
ممر خوب حرفی زد یه بار
یه نفر گفت میکس دل من افتضاحه برگشت گفت اینم یه جور سبکه تو خوشت نمیاد ولی 100 نفر دیگه دوسش دارن
فقط استاد رضا یزدانی ...
مرسی اه ...
(sm118)(sm50)نقل قول:
(sm2)
واقعا ما عنقلاب کردیم که الان بیان بگن که حضرت مولانا شعر بد داره ، این بود زندگی ...
معلومه از یکی که توقع داری مثل بعضی از ترانه هایی که داده اونجوری گیرا باشه همه چی عالی
ولی وقتی که اون ترانه ها شو بشنوی دیگه جا میخوری سیر میشی میزنه تو ذوقت
حرف آخر : دیگه تو این یه سال اخیر فقط اینو یاد گرفتم که هیچ کی همیشگی نیست (sm50)
(sm50) من دیوان شمس رو از کتاب های مذهبی هم بیشتر دوست دارمنقل قول:
مولانا واسه من بهترین شاعره دورانه
آخه گاو چه میدونه مولانا شیه ..
(sm2)تو رفیقمی خوب هم تیکه میندازی(sm2) ولی من دست خودم نیست گفتم چاوشی بهش نمیخوره ازینا بخونه .. خوبه خودتم از شیدایی و دل من و اینا هم بدت میاد (sm2)نقل قول:
همون شهرام ناظری و امثال اونا بخونن خوبه در ضمن من که شهرام زیاد گوش نمیکنم دیگه برام مهم نیست چی میخونه (sm2) ولی چاوشی برام مهم بود بدم میاد ازینا (sm178)
لطفا .. نگو (sm10)(sm2)نقل قول:
من از نوع موسیقی که واسشون انتخاب کرده بود خوشم نمیاد ، ولی مثلا تریاق به نظر من از همه نظر عالیه ...نقل قول:
اگه قرار باشه همه ساز و آواز گوش بدن که دیگه نمیشه ، همه چی لازمه هم دل مجنون شجریان لازمه ، هم دل مجنون شکیلا ، هم دل مجنون چاوشی هر کدوم طرفدارای خودش رو داره
آخه گاو اون شیش و هشتارو گذاش برا جذب مخاطب که دری وری گوش میدن ..
بعدشم اتفاقا دل من و اینا بیشتر شنیده شده تا تریاق ..
عزیزم شما نظرت وارد نیست شما عاشق چاوشی هستین عیب هاشو نمیتونین ببینید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبی نداره راحت حرفتو بزن شما فک کنین من دارم ک.س میگم من برام مهم نی .. فقط خوشحالم که حرفامو زدم و میزنم
(sm59) میلاد ! خودتی؟ هک نشدی ؟نقل قول:
چاوشی زیاد خواننده جدیدی نیست که هدفش از یه 2 آهنگ این باشه که بخواد مخاطب جذب کنه .. اگرم اینجوری باشه من دیگه حرفی ندارم (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش من فقط نظرمو گفتم کامللا بدون پرده پوشی چاوشی هم گوش میدم تریاق هم گوش میدم اتفاقا ولی دیگه هیچ جوری نمیتونم با اون یکیا کنار بیام . تحمیل هم نیست . (sm70)
بیخیال .. حوصله م سر رفت گفتم یه خورده اختلاط کنیم ولی حقیقت یعنی اون چیزی که احساسم میگه نه از روی حسادت و خودخواهی و بدخواهی .. (sm120)