چجوری؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوری؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یه حساب ارزی داشتم بلوکه شده بود از بند دراومد زدم تو گوششنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فیلم لیزای سال نیومد هیچکدومش
(sm50)دیالوگ محشر این فیلم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گرفتی ؟ آخه من شنیدم واسطه باید باشه مث این سایت هانقل قول:
مستقیم برای ایران نمیشه
(sm120)من یوزرم برای اینجا نبود مال اون ور اب بود بعد با اینجا که ورود کردم اعتبارمو چک کنم بلوکه شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجموعه کامل تاج و تخت کتاباشو
از همون اول میدونستم از خودشونی (sm25)نقل قول:
01 Ağladım
(sm50)
ژاپن(sm118)
درسته ژاپن بلژیک رو پاره کرده ولی مهم اینه عادل فردوسیپور معتقده ایران و کیروش آبروی آسیا هستن (sm2)