رئالی ها (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
رئالی ها (sm59)
(sm50)البته کانتری راکِنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد علیفرد :نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیمی یونه (sm2)
آهنگ جدید و زیبای حامد پهلان به نام السلام علیکم …(sm30)
حامتین فردا آماده باش ..
جا داره منم از همین تریبون انزجار خودم رو از کلیپ دیشب و بازی فاجعه تک تک بازیکنان رئال مادرید اعلام کنم(sm3)
به رابطش با زمانی کاری ندارم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا این کارو دوس ندارن ولی من جزو کسانی بودم که خیلی کارو دوست داشتم البته یکسان بودن پارت اول و دوم یکنواختش کرده بود که این مشکل خیلی از آهنگهاست(sm10)
درباره جیرجیر و... هم بگم که همیشه میشه بهتر بود مخصوصا وقتی که شعرت برا وحشی و باباطاهر و... باشه ولی من درباره آهنگ کنونی نظرمو میگم(sm10)
به هرحال سلیقست متفاوته(sm10)
(sm10)
ممر بیا یاهو
گفت من از سیمین مکدرم. این همه جوانان خوب و مستعد ایرانی ... تو باید بروی شعرت را بدهی داریوش بخواند؟
(sm29)
اسپیکر مو !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]