(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
مرگ مردی که 130 همسر داشت!
مرگ مرد نیجریه ای که 130 زن داشتیک مرد نیجریه ای که دست کم ۸۶ همسر داشت در سن ۹۳ سالگی درگذشت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارش شده است که محمد بلو ابوبکر، در منزلش در مرکز نیجریه به دلیل یک بیماری ناشناخته مرده است.
روزنامه "دیلی تراست" در مطلبی در این باره نوشته است که او که در سال ۲۰۰۸ دارای ۸۶ همسر بود و به همین خاطر در کانون توجه رسانهها قرار داشت، به هنگام مرگش ۱۳۰ زن داشته است. به گزارش همین رسانه برخی از این زنان باردار هستند. بی بی سی در سال ۲۰۰۸ در گزارشی نوشت که محمد ابوبکر ۱۷۰ فرزند دارد؛ اما روزنامه "دیلی تراست" در گزارش خود گفته است که آقای ابوبکر ۲۰۳ فرزند از خود بجا گذاشته است.
تعدادی از زنان او گفتند که آنها با ابوبکر وقتی که برای کمک به درمان بیماریشان پیش وی رفتند، آشنا شدند. به گفته آنها آقای ابوبکر بیماری آنها را شفا داده بود. ابوبکر گفت: "من به دنبال آنان (همسرانم) نرفتم؛ آنها پیش من آمدند. فکر میکنم که خدا از من خواست تا این کار را انجام بدهم. و من هم با آنها ازدواج کردم."
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تعریف کنید ببینم چه خبرها (sm98)
آقا اولین سیگار را تو این انجمن کی کشیده؟
من اینو بدونم خیلی جلوام.
(sm77)گل داوید لوئیز
توی هر ضرر باید استفاده ای باشه...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)
موزیک ویدیو سیروان از شادمهر جالب تر بود
همین توجه ی بیش از حد به سلیقه ی غالبا دم دستی طرفدار باعث زوال هنرمند میشه همونطور که در خیلی های دیگه شد، یه وقتی به خودشون میان که نه انرژی ای دیگه براشون مونده نه هنری... فقط تکرار و تکرار عادت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم، به قول خودت ولش... (sm10)(sm120)
باقیمانده ترافیک دوره: (1.05MB) 0GB
(sm2)
همین 1 مگ کارتو را میندازه(sm2)
دمت(sm2)(sm2)(sm2)(sm127)
همه شب زنده دارا(sm50)
مودمو خاموش کردم از 10-11 تا برسونمش به تایم شبانه، امشب با همین 1 مگ شاتلو جر میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول امیر خسته ام مث بز... (sm172)(sm50)(sm27)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سهی چرا قطع و وصل میشی تو تلگ؟
ي هدفون معرفى کنيد ک تو گوش مى زارى گوشتو اذيت و داغ نکنه.. ى مدلniaگرفتم آتيشه(sm50)
(sm81)
ریچل : چرا پس در مورد مانيکا و چندلر جواب داد؟
جویی : شايد آنها به اندازه ما دوستهای خوبی نبودند.
(sm50)
(sm50)
(sm2)همه نتایج به نفع منچستر دیشب رقم خورد
(sm120)کم حجم arrival کمتر از 300 مگ
حالا امشب با حال سیتی مساوی میکنیم ... (sm98)
رییس این چرا اینجوریه 1080 حجمش از 720 کمترِ
بورکینافاسونگ در نیمه نهایی جام ملتهای آفریقا (sm120)
چهارشنبه 1395/11/13 ساعت: 22:30
جام ملتهای آفریقا 2017 : بورکینافاسو - مصر
زنده از شبکه ورزش
حالا ما به فکر اینیم کی روش ما رو ببره جام جهانی (sm120) و از حذف مقابل عراق در ضربات پنالتی احساس خوشحالی میکنیم (sm120)
اسی خودتو ناراحت نکن ...
آره دیدم عین خودشه به شکاف دیفال میخنده شدید لوسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقع لبخند 10 ثانیه ای مهمان ، آهنگ وسترن انیو موریکونه رو گذاشته (sm3) ینی رو دست این ترومپت نداریم شاهکاره تکرار نشدنی تاریخ موسیقی(sm1)
حالا ما هم استاد حاجیلیتو رو داریم در ترومپت (sm2)
چشب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله خجالت داره ما اسم خودمونو گذاشتیم مسلمان ولی ترومپت بلد نیستیم بزنیم (sm2) شِمر هزار و چهارصد سال پیش مُرد تمام شد شمر الانتو بشناس ( عصبانیت یه بنده خدایی (sm2) )
چی کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این دوتا 1080 رو ببین بعد من یه جا 720 ازش دیدم نزدیک 600 مگ بود X265 هم بود
لیورپول(sm81)
نقل قول:
اولا من با این سایت ریدمان کاری ندارم
دوما لینک فردا دانلود رو نمیشه کپی کرد
انتظارا بیشتر بود از فیلم Arrival
چقد مذخرف میخونه نیما علامه
حرف خاصی واسه گفتن ندارم ... (sm74)نقل قول: