من اصن تاریخ و روز و اینا از دستم در رفته(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من اصن تاریخ و روز و اینا از دستم در رفته(sm2)
خودتم از دست رفتي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اینقدر تابلوِ؟(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هااااا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب میفرمودی از اوضاع تیم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر ندارم از بچه ها (sm120)نقل قول:
اخبارشون رو بذاريد. من شايد زياد نتونم بيام
احسا 1361 و سجاد فنلاندی باید تلاش کنن (sm120)نقل قول:
نوید عکس بزار واسه منو بتی انتخاب کنیم
یکی بازیکن از تیم ملی کوبا به تو میرسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استثنایی بازی کردید ممنونم ازتون
پوز عربارو به خاک و خون کشیدید
درود بر غیرتتون