خوشا امشو که مهمون شمایم
خدا دونه که فرداشو کجایم ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشا امشو که مهمون شمایم
خدا دونه که فرداشو کجایم ... (sm172)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همی نالم که مادر در برم نیست
صفای سایه اوبر سرم نیست
مرا گر دولت عالم ببخشند
برابر با نگاه مادرم نیست ... (sm27)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار رفتم تو 4 راه ولیعصر یه پارک اونجاست دوتا دختر داشتن هی منو نگاه میکردن با خودم گفتم اینا به چی من دارن نگاه میکنن و میخندن ؟! حتما از من خوششون اومده (sm2) یه خورده رفتم جلوتر منم نگاشون میکردم (sm51)
یه پسر هیکلیه تو پارک داشت ورزش میکرد اومد طرفم هی نگاه میکرد منم ترسیدم گفتم این حتما شوهر یا داداش این دختراست .... ریدم خودم (sm2)
بعد اینجارو داشته باشید ..... (sm2)اومد کنارم رو صندلی نشست یه خورده حرف زد آخرشم گفت خونه خالی داری ؟! گفتم میخوای چی کار ؟ گفت با هم بریم منو بکن (sm30)(sm30)(sm30)
گفتم یعنی ریدم تو هیکلت نکبت با این هیکلت خجالت نمیکشی میگفت چرا خجالت ؟ ! (sm2) خب این طبیعیه یه عده میکنن یه عده میدن (sm2) (sm2) (sm2)اینجا تو این پارک تو سال قبل مرکز تجمع گی ها بوده ....پسرا میومدن با هم میرفتن (sm2)
-----------------------------------------
بعدشم دستگیرم شد اون دوتا دختره داشتن به چی میخندیدن فک کردن منم بله ! (sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آقا نکنید این کارا رو (sm2) جنس مخالف واسه من و شماس (sm2)
oh my good (sm2) دهنت سرویس ! یعنی خودشون چندین بار مزه دادنو چشیدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
تو شهر ما اینطوری نیست که بیا منو چیز کن نه حیف که نمیشه گفت معذورم
با نظرت کاملا مخالفم آقا طرف از دختر خوشش نمیاد مگه زوره ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بعد چند سال واسه خودشون شاخ میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زن وشوهر اولین و آخرین توریست های اون منطقه بودن (sm2)
نه از اون پس فقط زن توریست میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا امکان نداره ! مگه دااااریم ؟؟؟؟نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم داریمنقل قول:
احتمالا شما از خطه ی پر افتخار قزوین نیستید ؟؟؟ (sm2)
بله که امکان داره نمونه بارزش خود تویی دیگه ! دیروز یادت رفته بود دختره زد شمارتو بلوک کرد (sm2)نقل قول:
اگه غیر از اینه پس حتما عزا گرفته بودی ولی رو نمیکردی
خاک تو سرت دیوث ، کاش من جای تو میبودم میبردمش (sm2)نقل قول:
نه خطه ی سرابنقل قول:
عیبی نداره پیام خصوصی بده بزار یه خورده بخندیم (sm2)نقل قول:
به خدا این یه بیماری روانیه (sm120)
عجب کیوسخلی هستی (sm2) خو اون طرف دختر بود منم که تا جایی که یادم میاد پسرم و این یه چیز طبیعیه (sm2)نقل قول:
دخترا الان انقدر خوشگل و جذاب هستن که دختر عاشق دختر میشه (sm2)
نقل قول:
مزاحم نشو ! دارم " تاپیک کاور " رو غارت می کنم ! (sm118)
عجب تاپیکی شده ! (sm77)
عجب کیفیتی ! هر دو صفحه 100 مگ کاور . . . (sm50)
دم امیر گرم . . . (sm176)
دیوث نگرفتی چی گفتم (sm70) مگه گفتم اون پسر بود ؟ تو گفتی مگه میشه از دختر کسی خوشش نیادنقل قول:
منم در جواب گفتم بله که میشه دیروز اومدی گفتی دختره زد منو بلوکه کرد خیلی هم از بلوکه شدن خوشحال شده بودی (sm2)خب این یعنی تمایلی نداشتی به دختره ارواح عمه ت (sm2)
تمایل که داشتم بهش خیلی هم داشتم ولی دیگه دنیا که به آخر نرسیده اون نشد یکی دیگه (sm59)نقل قول:
شرمنده(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا آهنگ های محسن که میاد انقدر بحث نمی کنیم (sm2)نقل قول:
من نمیشه پاک کنم ازم نقل گرفتن . هر پست که مشکل داره بزن پاک کن ... (sm51)نقل قول:
شوخی مکنم ولی اون جریان ولیعصرو جدی گفتم واقعیت داره (sm2)
نقل قول:
خ فرستادم برات
نقل قول:
امیر نده منظورت بود دیگه؟!
من خیال کردم اشتباه تایپ کردی هرچند که بعیده این اتفاق بیافته ، ن 4 تا دکمه اون ورتره! (sm70)
انتظارم نداشتم بزنی همین طوری گفتم ببینم چی جواب میدی حجمش به هر حال خیلی بالاست بعدم هر دو ویدئو از نظر محتوا چیز خاصی ندارن فقط کیفیتشون استثناییه همین
در ضمن یه کنسرت از سری تورهای Armin Only مربوط به آلبوم قبلی آرمین منتشر شده که 3 سال بود ملت تو کف نسخه کامل و با کیفیتش بودن که الان رسمی پخشش کردن
اینو میخواستم تاپیکش کنم تو تالار بزارم اگر رو سایت میزنی که من دیگه تاپیک نزنم
حجم نسخه 1080 اش 2 گیگه تایم هم 1 ساعت و نیم که اگه 720 بزنی طبیعتا کمتر میشه
این خیلی عالیه تراکهایی که اجرا میکنه هم قشنگن ارزش داره بزاری تو سایت فقط تو رودروایسی نمونی اگر حجمش زیاده بگو اشکال نداره همینجا میزنم خودم
مرسی
من دارم ولی هم رمزشو فراموش کردم هم با گوشی نمیتونم برم نرم افزارشو چطور باید نصب کنم ؟نقل قول:
(sm2)
اهنگ پرسپولیسو خخخ
دستت درد نکنه عزیز (sm67)نقل قول:
لینک یوتیوب را خصوصی میکنم
خسته نباشی
(sm40)
مگه من شرم ؟ (sm2) رمزشو فراموش کردم الان ایمیل میدم رمز مجدد میگیرمنقل قول:
شوخی مکنم باو (sm2)فالو مکنم حتما عکسشم میگیرم (sm70)
نود درجه امشب عالی بود ، جام استقلال تو قم لیوان بود (sm2)
اولین عمل پیوند آلت تناسلی یک مرد در آمریکا با موفقیت انجام شد
به گزارش روزنامه "نیویورک تایمز"، اولین پیوند آلت تناسلی یک مرد در آمریکا در بیمارستان مرکزی ماساچوست آمریکا با موفقیت انجام شد.
توماس منینگِ ۶۴ ساله که این عمل جراحی بر روی او صورت گرفت، چند روز پس از انجام این عمل سخت، گفت که احساس خوبی دارد اگرچه
عمل جراحی سخت و دردناکی را پشت سر گذاشت. او به دلیل ابتلا به بیماری سرطان مجبور به پیوند آلت تناسلی شد.
این عمل نزدیک به ۱۵
ساعت به طول انجامید. زمستان سال ۹۳ نیز یک تیم جراحی در آفریقای جنوبی اعلام کردند که توانسته اند برای اولین بار عمل پیوند آلت تناسلی
مردانه را با موفقیت انجام دهند. عمل جراحی مزبور ۹ ساعت به طول انجامید.