ویندوز عوض کردم نشد
یه را بهتر پیشنها کن
:/:||||||||
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوز عوض کردم نشد
یه را بهتر پیشنها کن
:/:||||||||
میخوام زن بگیرم (sm30)
از واجدین شرایط تقاضا میشود با در دست داشتن یک قطعه عکس و اصل شناسنامه و کارت ملی مراجعه کنند(sm30)
بعد از ماه رمضون خواستگاری ها شروع میشه(sm25)
.
ایول دومادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خنده داری با لپای سرخ میری تو مراسم خواستگاری
دیگه از من گذشته تو این سن وسال (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..
الی ببین قشنگه
ولی صدابردار یه جا سوتی میده
اجرای زنده گروه The Ways در پنجمین جشنواره موسیقی مقاومت
(یرگزار شده در برج میلاد)(فایل تصویری)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:MP4 lq
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع:
Music Is My Language
.
.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها این ارور فیس بوک یعنی هک شدم ؟؟؟ (sm81)
شانس نداریم که. هر وخت خواستیم عاشق شیم یا برق رفت یا مهمون واسمون اومد یا فرستادنمون نون بخریم
نو ایت ایزنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای منم همینه
مشکل پیدا کرده
بچه های بالا هکش کردن
حالا بفرستنت سنگک یا بربری بخری خوبه. اما لواش و تافتون خودش یه جور شکست عشقی محسوب میشه.
صادق زیباکلام به زندان محکوم شد
امیر هک شدم یعنی؟؟؟ (sm74)
کاریش نمیشه کرد ؟؟؟
نه بابااااااا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست میشه بابا
حالا یه روز نری عکس بچه های سرطانی رو لایک نکنی اونا نمیمیرن
ماه رمضون نزدیک است
لودینـــــــــــــــگ !!!
فیسبوک باز شد
صادق یا سعید ؟! (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوهوووووووووووووووووو درست شششششششششد (sm5)(sm5)(sm5)
.
سکته نکنی از خوشالی ؟! (sm41)نقل قول:
سکته اولو وقتی دیدم فیسبوکم اینطوری شد زدممممممممم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI NE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که هنو سالمی ! چه بد شد ... (sm41)نقل قول:
کلن من این مدلیم ... (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI NE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه آلبوم خیلی خوب چرا نیس تو باران خو ..
منو دیوانه کرده یه ترک !!!! (sm81)
سلام بچه ها
گروه tatu چی شده ؟ خبری ازش نیست ؟
ممر اینو گوش بده الان یه مدته درگیرم کرده ..
پس کلاً حالت خرابه (sm41)نقل قول:
(sm54)حیفه از کرواسی و مکزیک یکیشون حذف شن
(sm50)
- (sm70)
دیگه حذف شدیم رفت اواتارو باید عوض کنم(sm2)
Only Lovers Left Alie
اوه این فیلم با کیفیتش اومد خیلی تعریفشو شنیدم
(sm35) چرا با حجم مناسبش تو اپلودباز نیس
850 mg خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) اره دنبال همونم تی اس گذاشته 900 مگ