میگذره و همش میشه خاطرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی میرسه که حسرت همین روزا رو میخوری
نمایش نسخه قابل چاپ
میگذره و همش میشه خاطرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی میرسه که حسرت همین روزا رو میخوری
حسرت که خدا نکنه ولی قبول دارم که یه روزی به خوشی از این روزا یاد خواهم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسرت نه از اون نوعش (sm120) من که هر کی از هم دانشکده ای های(sm120) رو میبینم همه یه جورای میگن چه روزایی بود که یه نوع حسرت تو حرفشون هست و منم اینطوریم (sm74) به خصوص دوره کارشناسی که در دوره ی جاهلیت اول بودیم و بیشتر خوش میگذشت (sm120) ارشد ِ من بعد از سربازی بود و یکم مرد شده بودم (sm2) زیاد حال نداد ( البته بازم دختر بازی میکردما (sm2) ولی نه به اون شدت ک.س.خولی کارشناسی(sm120) )نقل قول:
خوب زیاد حرف زدیم (sm120)3 صفحه شد (sm120) بهتره ادامه ندیم تا بچه ها صداشون در نیامده (sm120) البته اگه اشتر بن نکنه (sm120)
رجب طیب اردوغان با هر بار روزه گرفتن اندازه سه نفر ثواب میکنه
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
پیغام برِ منی تو اصن اینم معجزته (sm70)
نقاشی به جایی رسیده که طرف میشاشه رو بوم با دست تکونش میده بعد میرینه روش با پا از روش رد میشه، میشه یه اثر هُنری
تو جاده سن دیه گو به لس آنجلس یه آشغالانس داره میره که رانندش شغل دومش نخ دادن به بچه های داخل کشوره.خعلی مخوفه خعلیییییییییی
مثل دیوانه زل زدم به خودم
گریه هایم شبیه لبخند است
چقدَر شب رسیده تا مغزم
چقدَر روزهای ما گند است!
من که مفتم! اگرچه ارزانتر!!
راستی قیمت شما چند است؟!
از تو در حال منفجر شدنم
در سرم بمب ساعتی دارم
شب که خوابم نمی برد تا صبح
صبح، سردرد لعنتی دارم
همه از پشت خنجرم زده اند
دوستانی خجالتی دارم!!
قصّه ی عشق من به آدم ها
قصّه ی موریانه و چوب است
زندگی می کنم به خاطر مرگ
دست هایم به هیچ، مصلوب است!
قهوه و اشک... قهوه و سیگار...
راستی حال مادرت خوب است؟!
اوّل قصّه ات یکی بودم
بعد، آنکه نبود خواهم شد
گریه کردی و گریه خواهم کرد
دیر بودی و زود خواهم شد
مثل سیگار اوّلت هستم
تا ته ِ قصّه دود خواهم شد...
سید مهدی موسوی
تـﺒـــــــريــــــــک !
تبريک به شما ، تبريک به خودم ، تبريک به همه
ﺍﺳﻼﻡ ﻧﺎﺏ ﻣﺤﻤﺪﯼ 3 - 0 ﺍﻣپرﯾﺎﻟﯿﺴﻢ ﺧﻮﻧﺨﻮﺍﺭ ﺗﺨﻢ ﺳﮓ (sm2)
ساعت افطار عالیه.پمپ بنزین خلوت، عابربانک خلوت، خیابون خلوت، حتی میتونی خودتو به تیربرقا بمالی قلمرو تعیین کنی
پیمان کجا رو میگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا ساعت افطار تازه شلوغ میشه ؛ در عوض الان خلوته خلوت ؛ سگ پر نمیزنه لاکردار
امریکا یادت باشه ،
ایـــران سرورته.
این بازی برگشت داره
سعید معروف پشم داره
شهرام محمودی هم اسپکاش درد داره...
انشالا یه جوری بشه خانوما هم بتونن بیان ورزشگاه تیم کشورشونو تشویق کنن
وقتی گروهی سعی کنه اخلاقیات و اعتقاداتش رو به گروهی دیگه تحمیل کنه اولین کاری که انجام میده فراموش کردن اعتقادات خودشه.
دقت کردین آمار مردان همــ.جنسگراهای سیاهپوست خیلی کمتر از سفیدپوستاست؟؟!!!
میدونین چرا . . .؟؟
چون مــ.عامله ی سیاها حداقل دوبرابر سفیداست
به روزه داران توصیه میکنم که در این ایام از اونجایی که با زبون روزه نمیشه فحش دادبگین
قبل اذان یه کیرم تو کس عمت به هر کسی که میبینین
چون بعد اذان شاید یکی یه گهی تو طول روز بخوره لازم باشه بهش بگین ولی چون روزه این نتونین، اونا خودشون اینو اونجا paste بکنن
احسان علی خانی باید آزاده نامداری رو به برنامه ماه عسل دعوت کنه
جای کبودیهاشو نشونمون بده
شبکه 3 سرود امریکا رو سانسور کرد
شبکه استانی قزوین هم اون پسر بچه های توپ جمع کن رو =))
بازی های والیبال ایران با امریکا که تموم شد
باید آمریکایی ها رو پیاده راهیشون کنیم برن
و بگیم چون قطعات هواپیما نمیدین، همینه که هست
مهم ترین درسی که ما بازی والیبال ایران گرفتیم اینه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"آب هست، ولی کم هست."
ناموسن این کچله سرمربی امریکا داداشه ((( اوووون کچله ک خودتون میدونین)))) نیس؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
خیلی شبیهشه خداییش!!!!!
آمارها نشان داده است که
در ماه رمضان جرائم تا حد زیادی کاهش پیدا میکند
نتیجه گیری اخلاقی:
مجرمین همان مومنین هستند
من عاشق ما رمضانم
.
.
.
.
.
.
.
وعده های غذائیم 5 تا میشه
سحری
صبحانه
ناهار
افطاری
شام
به مثلا شاخ بودنش کار ندارم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سیــ.نه هاش که از هم طلاق گرفتن کار ندارم
به اینکه فازش اینه در حدش نیستیم کار ندارم
ولی ناموسا واسه قلیون کشیدن زغال نمیخاد؟ =)))
اگه کارگردان گیم آو ترونز سریال پایتخت رو می ساخت،
نقی معمولی با خنجر میزد تو حلق ارسطو عامل،
خنجر از پس کله ارسطو میزد بیرون.
شبکه استانی کرمانم یه برنامه داره هرشب ساعت ده به اسم بفرمایید دود، چهارنفر هر شب میرن خونه یکی بساط می کنن بعد میان بیرون به هم نمره میدن.
متنی زیبا از پرفسور سمیعی
محله ما یک رفتگر دارد، صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم می کند و من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم، حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود.
همسایه طبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است، گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی می کنم و او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کند.به شخصه اگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.
این چنین است ای دوست....
(sm50)
به والله مسلمون نیستن ، نمیگن ما روزه ایم گرسنمون میشه ، یه نهار بدن بخوریم
یک ربع قبل افطار هم همینه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب معلومه چرا خلوته ، آخه سگ که پر نمیزنه
دیگه از یه ساعت قبل افتخار تازه شلوغ میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تو زیرزمین خونمون یه سری سگ داریم که پرواز میکنن ، خواستی بیا بهت نشون بدم (sm2)
حالا که تکلیف والیبال بانوان مشخص شد خوب است دولت جهت جلوگیری از رانندگی زنان هم اقدام کند
(sm70)باو کی روزه میگیره اینجا حتما شهرستان اونجوره اینجا که از این خبرا نیست ببینن این پلیس گشتا گیر میدن اما ملت تو خیابون سیگار بدست هستند خیلی ها چیز میز میخورننقل قول:
دم افطار هم بیرون شلوغه
مشتری با خوردنی میاد تو مغازه تازه بفرما هم میزنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دم ناهاری تمام رستورانا پر هستن ، جا پارک واسه ماشین پیدا نیس
ﻛﻤﭙﻴﻦ ﺟﻠﻮﮔﻴﺮﻱ اﺯ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﺯﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﺑﺎﻳﺪ ﻓﻮﺭا ﺭاﻩ اﻧﺪاﺯﻱ ﺷﻮﺩ
خب دوستان امروز میخوام یه سبک زندگی رو نشونتون بدم سبکی که خیلی ها یا به بطور قطع 100% آدما دوست دارم زندگیشون این شکلی بود
نمیدونم Dan Bilzerian رو میشناسید یا نه بازیگر حرفه ای پوکر هست آدرس اینستاگرامش رو میزارم اینجا اگر ندیدید یه نگاه بهش بندازید مطمئن باشید پشیمون نمیشید و اینکه اگر دوست داشتید نظرتون رو راجع بهش بگید بگید چه حسی داشتید وقتی اون عکسارو دیدید؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جا داشت دی جی استادیوم به جای این آهنگ هایکــ.سشر،[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ "زن ایرونی تکه" ویگن رو میذاشت تا از دل خانوم ها هم در بیاد.
شهر توریستی هست دیگه اونجا خوشبحالتون (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی از دوستام پلاک ماشینش شهرستان دیروز بیرون رفتیم دور ور 7 پلیس گرفتمون تو ماشین سیگار میکشیدیم (sm70) دوستم گفت بچه شهرستانیم الان تو مسافرتیم (sm120)
اما شنیدم اگه پلاک تهران بگیرن حتی شلاق هم داره (sm2) مملکتی خلاصه (sm2)
عکسای این دهن سرویس رو زیاد دیدم ، باید بگم باید بره خدا رو شکر کنه که پوکر بلد نیستم وگرنه دهنشو صاف میکردم ، مردتیکه خر شانس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران خیلی سخت میگیرن ، پارسال رفتم ساندویچی که یه ساندویچ بخورم میگه ماه رمضونی حق درست کردن ساندویچ گرم نداریم فقط کالباس و سالاد الویه هست ، اینجا هم نمیتونی بخوری برو بیرون بخور ، گفتم برو بابا پس برا چی بازین دیگهنقل قول:
(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
چند سال پیش رو که نمیگی ؟(sm70)
یادمه اون زمانا(sm120) ( دبیرستان میرفتیم و مردم یکمی دین و ایمانشون درست درمون بود ) ، اخبار اعلام میکرد که نمیدونم چند هزار نفر دم افطار میبرن اورژانس تهران و اورژانسا شلوغه و کارشناسا میومدن میگفتن پرخوری نکنین و ...(sm120) حالا چی ؟ (sm25) کجا خلوته ؟(sm70) ولیعصر ؟ (sm2)