امروز دم خونمون گربه رفته بود بالاي درخت صاحابش زنگ زده آتش نشاني ٣ تا ماشين اومده بود تا گربه رو بيارن پايين
اونوقت ما بچه بوديم رفيقاي ديوثم گربه ميگرفتن شيلنگ فشار قوي آب ميكردن تو سوراخ ك/ون بدبخت
واقعآ ما تو ديوثي مقام اول جهانو داريم
:))))))
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز دم خونمون گربه رفته بود بالاي درخت صاحابش زنگ زده آتش نشاني ٣ تا ماشين اومده بود تا گربه رو بيارن پايين
اونوقت ما بچه بوديم رفيقاي ديوثم گربه ميگرفتن شيلنگ فشار قوي آب ميكردن تو سوراخ ك/ون بدبخت
واقعآ ما تو ديوثي مقام اول جهانو داريم
:))))))
عاقا ما امروز خير سرمون رفتيم فوتبال بازي كرديم يه ديوثيم توپ رو مستقيم زد وسط دوتا تخ/مام
حالا يه سوال دارم كسي نميدونه دكمه تنظيمات ش/ومبول كجاست ؟؟؟؟
آخه هركاري ميكنم ديگه سيخ نميشه فكر كنم تنظيماتش ريخته بهم
:)))))))
زنگ بزن دستتم از زیر در نشون بده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه ـشون چند خیابون بالا تره... بیا تو ناهار بخوریم و یه چرت کوچولو بزنیم ((sm51)) بعد میریم اونجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا یه مدت روش نمیشه بلند شه... اگه شانس بیاری کاندوم ـه تاندون ـه تاندوم ـه چیه (بلکه هم ربات صلیبی) اون پاره نشده باشه یه هفته دیگه ریست میشه (sm120)نقل قول:
پ.ن: اتفاق مشابه با توپ بسکت سر من اومده (sm81) درد کشیدم که میگم... تجربه دارم (sm74)
اون جوری دیر میشه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی که من طاقت ندارم(sm74)
خدا بت صبر بده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه خودت میگم عزیزم... باس گرمت کنم که جام نکنی... اونجا 5تا پسر عمه هام هستن بلخره (sm59)نقل قول:
درد تـــــخمی کشیده ام که مپرس (sm172) برمیگرده به سال دوم دبیرستان...نقل قول:
تخمم تخمای قدیم (sm81)
آقایووووون توصیه های ایمنی را جدی بگیرید...
هميشه دستان همسرتان را در دست بگيريد، ..
.
.
.
.
.
.
.چون اگه رهاش کنی میرررره خرررررریدددددد
حالا خود دانی
ﺭﻭﺍﻳﺖ داريم :
خیانت از گوشه و کنار کشتی نوح شروع شد
.
.
.
.
.
.
وگرنه ما اصلا ”شترمرغ”و خرمگس نداشتیم !
دوست دخترم : نـــــــــــه نمیدم
مـــــن : چــــــــرا فــدات شم ؟
دوست دختــــــرم : درد میکنه ... میترسم ... گناهــه
مـــــــن : قربونت برم ... من کــارمــو بــَـــلــَدَم ... طوری میکنم .. درد که نمیکشی .. بلکه حـــالم میکنی
دوست دختــــــرم : نـــــــــــــــهههههههه ... اصـــن حرفشم نزن
مـــــــن : جیگــــرم دلت میاد از این کـ/ـــون استفاده نکنی ؟ ک/ون به این تـــُــپــُلی
دوست دختــــــرم : نمیدممممممممممممم
مـــــــن : ببین گلم .... ریــــدن بهـــــونست ، کـــــ/ــون واسه دادنه
دوست دختــــــرم : هـــــــــوم :| بـــاشه ولی توروخدا یواش
مـــــــن : جـــوووون باشه
طریقـــه مــــُــخ زدن :))))
مردی نزد روانشناس رفت و از غم بزرگی که دردل داشت برای دکتر تعریف کرد.
دکترگفت: به سیرک شهر برو آنجا دلقکی هست، اینقدر تو را می خنداند که غمت یادت برود.
مرد لبخند تلخی زد و گفت:من همان دلقکم....
.
.
.
.
.
.
دکتر گفت: به جهنم که همان دلقکی!
مرد گفت : کصافط پول ویزیت دادم باید درمانم کنی!
دکتر گفت : برو نفهم بی شعور من فقط همونو بلد بودم دیگه درمانه دیگه ای بلد نیستم!
مرد گفت : پس آشغال پولمو پس بده!
و دکتر پول دلقک را پس داد.
نکته داستان : آن مرد دروغ گفت و دلقک نبود ولی پول خود را پس گرفت و سپس به سراغ دلقک رفت نامرد کصافط! :))
ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻮﻗﻊ ﺩﻋﻮﺍ ﺑﻪ ﻃﺮﻓﻢ ﺑﮕﻢ ﺑﻲ
ﺷﺨﺼﻴﺖ ﺑﻲ ﺧﺮﺩ ﻓﺮﻭ ﻣﺎﻳﻪ !
ﻭﻟﻲ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﻮﻝ ﻣﻴﺸﻢ ﻣﻴﮕﻢ
.
.
.
.
.
.
ﻛ/ﺲ ﻛﺶ ﻣﺎﺩﺭ ﺟــ/ﻨﺪﻩ :|
دست خودم نست هول میشم فقط :|
نظر سنجی
دخترا به نظر شما کفشش قشنگ تره یا گردنبندش؟
کفش---------------- 1
گردنبند-------------- 2
یه گزینه ی دیگه ام داریم واسه پسرا ---------- 85
.
.
یکی اون تسبیح منو بیاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور؟ قدیما ضد ضربه بوده؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای گلبم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاغا ما بریم حموم (sm27)نقل قول:
(sm81)نقل قول:
عزیزم چیزی نیست ، نفس عمیق نفس عمیقنقل قول:
نوید بدو بیا به مجتبی یه تنفس دهان به دهان بده احیا قلبیش کن دیه
عزیز آروم باش ، دلمونو خون نکننقل قول:
(sm81)
صابون داری یا تهیه کنم واست (sm2)نقل قول:
عاغا ما بریم حموم (sm27)
گلنارم گلنار تاج سرم گلنار
صابون رو با خودت نبر(sm74)نقل قول:
چند نفر داشتند مشاعره می کردند ,
نوبت به یارو میرسه ,
میگن با (ت) بخون میگه : توانا بود هر که دانا بود ,
میگن با (گ) , میگه : گفتم توانا بود هر که دانا بود ,
میگن با (ک) , میگه : کونیا گفتم توانا بود هر که دانا بود
بنظر من ممه زير سايز ٧٥ ممه نيست يك عذاب الهي هستش
با تمام وجود دعا ميكنم كه ايشاالله سر هيچ انساني اين عذاب نازل نشه
اومدم (sm155) کوجای مشتبا؟ (sm51)نقل قول:
از این شامپو داروگر زردا داریم (sm132)
پس با چی وطنم را بشویم؟ (sm142)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
مگه حموم عمومیه
منم میام(sm155)
چیت رو؟؟؟؟نقل قول:
حالا که میبینم یخرده بهتر شدم(sm70)نقل قول:
نکته این همه حرفا میدونی چیه نوید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اگه کل سایت به عمت بسنده کنیم ، این داشمون فقط و فقط دنبال تو هستش (sm70)
باسنت پارست (sm2)
به علی دایی گفتن با وطن جمله بساز...(sm25)نقل قول:
نقل قول:
(sm39)
دراز بکش تا کاملا خوب ـت نکنم خیالم راحت نمیشه (sm74)نقل قول:
عمه ای دارم که نپرس (sm2)نقل قول:
صابر ـو زدی نزدیا (sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm83)