چه احمقانه زنده ام
چه وحشیانه نیستی
(sm81)(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه احمقانه زنده ام
چه وحشیانه نیستی
(sm81)(sm25)
شعارها و عصبانیت مردم از دادستان اصفهاندادستان آمد و سخنرانی کرد با واسطه چند نفر آمد ولی تا آمد شروع کرد به اطلاعات غلط دادن گفت وضع تحت کنترل ماست و بقیه همه جوسازی و تبلیغات منفی است..مردم عصبانی شدند و شعار دادند:
دادستان بیعرضه، الان شده سه هفتهگفت فقط دو نفر روی صورت شون اسید پاشیدشده و دو نفر دیگه یک مایه دیگری بود اسید نبود.
مردم عصبانی شدند و فریاد شعار دادند:
دروغگو، دروغگو
مردم رفتند به سمت چهار باغ و شروع کردند به دست زدند ولی فکر می کنم به خاطر مرگ آیت الله کنی نیروی انتظامی مانع دست زدن شد. می گن چند نفری را سوار ون کردند و جمعیت را پراکنده کردند.
در پی درگذشت مهدوی کنی میانگین سنی کشور 13 سال کاهش پیدا کرد (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتاشو درس بگی میبری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این میگن قمار واقعی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوه ارزششُ نداره من بودم نمیزدم (sm120)
بالاخره مرد
همشنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشونقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) بود و جز (sm172) چیزی به شب نمی تابید!
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف میکنم به جاش برد ذوب آهن میگیرم(sm120)
چقدر این مردم شایعه میسازن الکی هر دفعه خبر میرسه یه منطقه اسید پاشیدن پیگیری می کنی میبینی همش دروغه (sm25)
خود مردم دارن جو رو بدتر میکنند
من گالا هم نمیزنم (sm120)نقل قول:
ینی یکیشم اشتباه بزنی کل پولت میپره ؟نقل قول:
اهومنقل قول:
(sm120)نقل قول:
رئال -لیور میزنی؟(sm120)
ميگويند:مردى در حرم امامزاده ای اختيار ادرارش را از کف داد و در صحن امامزاده ادرار کرد.
مردم خشمگین شدند
به سمت او هجوم برده و خواستند كه او را بكشند.
مرد كه هوش و فراستى داشت،
فرياد زد كه : ایهاالناس !
من قادر به ادرار کردن نبودم و امام مرا شفا داد!!
به يك باره مردم ادرار او
را به عنوان تبرك!!
به سروصورت خودماليدند.
.
.
.
مردمان مااین گونه اندو بس...!
" شادروان دهخدا "(sm50)(sm2)
شاید رو لیور (sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواهم برگردم به روزهای کودکی..
آن زمانها که پدر تنها قهرمان بود
عشــق، تنـــها در آغوش مادر خلاصه میشد
بالاترین نــقطهى زمین، شــانههای پـدر بــود
بدتـرین دشمنانم، خواهر و برادرهای خودم بودند
تنــها دردم، زانوهای زخمـیام بودند
تنـها چیزی که میشکست، اسباببـازیهایم بـود
و معنای خداحافـظ، تا فردا بود!
واس همینه همیشه میبازید اینطور که خیلی سختهنقل قول:
میشه تک بازی هم زد زیسکش کمه و به طبع جایزشم کمترهنقل قول:
آدم وسوسه میشه (sm51)نقل قول:
(sm70)بودن آدمایی که توی مشهد شفا گرفتن و توی حرم طرفو تیکه تیکه کردن لخت فرستادن خونه که پشمتم تبرکه (sm2)طرف اینور شفا می گرفت اونور جور دیگه بگا می رفت (sm2)
فکر کنم دیگه امام رضا هم توبه کرده شفا نمیده (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
يادش بخير با رفيقا پارسال رفتيم مشهد حرم امام رضا(ع)(sm2)
کرممون گرفت بشينيم رو ويلچر!
همين طور که مسخره بازي در مياورديم رفتيم سمت حرم امام رضا(ع)
چشمتون روز بد نبينه بعد از 5 دقيقه رازو نياز(من حواسم نبود کجام)
از روي ويلچر بلند شدم که برم بيش بقيه که ديدم ملت يجوري نگام ميکنن!
يه نگاه به خودم يه نگاه به ويلچر!تازه فهميدم جه غلطي کردم!
نامردا امون ندادن در برم فقط التماس ميکردم با شلوارم کاري نداشته باشن
پيرهنمو تيکه تيکه کردن آخرش طوري شد که با ويلچر تا هتل رفتيم ..!
چند وقتی است آسمان هم بخیل شده است
انگار گرد مرگ را در زمین خدا پاشیده اند
اما نه
این زمین خدا نیست
زمین خدا پاک بود
آلوده اش کرده ایم.
آسمان را در جستجوی ابری کاویده ام
قدیسه ی من!
خورشید را پنهان کن و آب بیاور
برای ارواح برزخ نذری کن
شاید قبول شود و باران ببارد
زمین سوخته دلم ترک برداشته است
تو باران شو و بر من ببار
تو می توانی اشک آسمان را دربیاوری؟
شب که بخوابیم آیا دوباره صدای ترنم باران را
روی سقف خانه مان خواهیم شنید؟
بالاخره خواهد بارید
می دانم دلش خواهد سوخت به حال ماها
اما نه بهتر است بگویم باران زده است
با آمدنت باران هم راه خود را به زمین باز کرد است
شمعی روشن کن
شاید دل ارواح برزخ بسوزد و رگه ای باران بفرستند
من تنها آرزو می کنم
شاید
خنکای صبح فردا را با نم تازه باران تجربه کنم
از حسین پناهی
(sm2)
ﯾﻪ اپلیکیشن ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﮐﺎﻣﻞ ﺷﺎﺭﮊ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻬﺖ ﺧﺒﺮ ﻣﯿﺪﻩ . ﻣﺎ هم ﺍﯾﻨﻮ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺭﻭ گوشی ﻭ ﺷﺐ ﺯﺩﯾﻤﺶ ﺑﻪ ﺷﺎﺭﮊ ﻭ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﯾﻢ .(sm2)(sm2)
... ﺳﺎﻋﺖ ۳ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﯾﻬﻮ ﺩﯾﺪﯾﻢ ﺻﺪﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﻣﯿﮕﻪ:
ﺑﮑﺶ ﺑﯿﺮﻭﻥ! ﺑﮑﺶ ﺑﯿﺮﻭﻥ!
یهو کل خانواده پریدن تو اتاقم؛
الآن گوشیم شارژ نداره میترسم نزنم تو شارژ یهو شب داد بزنه:
بکن تو! بکن تو !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی ای که اندروید 2.2 داره چه نسخه ای از لاین رو باس نصب کنه تا اجرا بشه ؟
تو مشهد هم اسید پاشیدن دیشب
الی فرار کن(sm155)...(sm120)نقل قول:
چه سوالای شری پرسیده ننه زاده (sm3)
مطمئنا قبل مصاحبه بهش گفته از محسن چیزی نپرسه