باید بد نباشه بازارش کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کارای ساده نصب ویندوز اینا رو هم خیلیا بلد نیستن
نمایش نسخه قابل چاپ
باید بد نباشه بازارش کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کارای ساده نصب ویندوز اینا رو هم خیلیا بلد نیستن
اگه آدم بتونه یه جای باصفا و دبش قهوه خانه بزنه نونش میفته تو روغن کلی درآمد درمیاره (sm172)
بازار خوابیده کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این روز های سیاه و مریضنقل قول:
فقط یکمی چای واسه من بریز
تو سیگار خاموش کن تا بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور میشه با گریه هم دود شد
من شخصا دوست دارم ج..نده خونه بزنم ولی متاسفانه غیرقانونی تشریف داره و من کار غیرقانونی انجام نمیدم
(sm30)
نه پس میخواستی قانونی باشه (sm2)
دیوثو نیگا انگار نمیدونیم همین الانشم تو کار رایت چورن تشریف دارینقل قول:
کار که عار نیست خدمت میکنم به جماعت مجلوقنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]