تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم... بی تابم
شب از هجوم خیالت نمیبرد خوابم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم... بی تابم
شب از هجوم خیالت نمیبرد خوابم (sm50)
اینم واسه امضام خوبه... نظرتون؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] توام فردا بیا بگو...
لامصب دیگه ازین عرفانی تر (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس کج افتاد...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرابِ خسته ی از پا نشسته...(sm50)
یه عکس دیگه بنداز راست (sm120)
یکم هنری تر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه تصویب شد به راستسُ میذارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینی که زدی تو امضات خیلی قشنگه فقط یه خورده تاریک میزنه مثلا اون عکسی که گرفتی الان نور اون خیلی خوب بودنقل قول:
بریم نماز بعد یه عکس دیگه از اون میگیرم هنوز ننداختم دور... سعی میکنم روشن تر بیوفتهنقل قول: