امیر یه پلاگینم نصب کن بشه تو پستا اهنگ mp3 گذاشت پلی کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر یه پلاگینم نصب کن بشه تو پستا اهنگ mp3 گذاشت پلی کرد
رئال (sm2)
مزدک داره دق میکنه (sm2)
بابو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون با حاله
ها ناموسا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خیلی تیم مزخرفیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم کریس رونالدو و دوستان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رفتند انگار
شب خوش
شبت خوش (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه @میزنی بعد اسم کاربرو خودت مینویسی اینجوری راحت تره تا کپی کنی
بنز خف کپل
(sm59)
(sm50)
(sm149)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریا دل من دوباره دلتنگه ... (sm50)
طرف ما کلکسیون بدبختیه... (sm50)
امشو وه لامان روووژ بکراوه (sm50)
تقديم دوباره به محسن چاوشى عزيز تا بيد بى مجنون ريليز بشه :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای آواتارت داش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم میگه قوربونت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوس کردم یه بار دیگه True Detective نگاه کنم (sm50) چه سیگاری میکشید توی سریال (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) اره دیوس مصرف سیگارم دو برابر شده بود سره همین (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88) مردن من همیشگی ست
ژست هایی که میگرفت ! طرز صحبت هاش و سیگار کشیندش (sm50) این سریال یه استثنا بود (sm50)نقل قول:
تایید... حیف دیگه متیو نیست تو سریال (sm81)نقل قول:
کارین فارل هم خوبه ولی متیو توی فصل اول کولاک به پا کرد (sm50)نقل قول:
فصل سوم فک کن تام هاردی رو بیارن اوووف (sm51)
کو تا فصل سوم (sm74)نقل قول:
با اجازه من برم قسمت اولشو ببینم دلم واس متیو یه ذره شده (sm50)
برو (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق و عباس ؟؟؟ (sm128)(sm2)
بهرام میگوید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم معین عزیز – اولَش فکر کردم اومدی ایران .آخه جدیدا هر کی میخواد بیاد ایران ویا در ایران هستش در مورد تهران و آب و خاک و … شمال ، میخونه – درود بر موزیک باران. درود بر مردم شمال ،آنهایی که واقعا خوب و همرنگ جماعتند و با غیرتند ( خدایا از هرکه راضی هستی و امام حسین (ع) نیز از او راضیه تولّد آن حضرت را به ایشان تبریک میگویم) بار الها کاری کن که همه ی مردم دنیا که با مهربانی خلقشان کردی شاد باشند نه عدّه ی معدودی/ ناآرامی های دنیا شادیها را از رمق می اندازد – خرّمشهر قهرمان آزادیت مبارک
(sm2) درد و دل كرده طرف زير پست آهنگ معين (sm2)
نوید جان خودت آواتارتو عوض کن از چی این مردک تو خوشت میاد (sm2)(sm59)
مگه دارك نايت رو نديدي ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ معين قشنگه (sm19)
دلم يه آهنگ مثه همدم ميخواد از معين(sm74) يادش بخير بعد از چند وقت طولاني اين آهنگ رو داد. عجيب چسبيد اون آهنگ (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی میخوام نبینم جان تو هر وقت میبینمت فک میکنم این نره قول وحشتناک خودتی (sm59)(sm70)
(sm27)
(sm50) (sm74)نقل قول: