شهاب رمضان : ممنون از رفيق عزيزم رضا صادقى كه من و دعوت كرد منم در كمپينى كه براى همدردى با بيماران صعب العلاج هست شركت ميكنم و دوستانم عماد طالب زاده، اميد حاجيلى ،محسن يگانه رودعوت ميكنم بنى ادم اعضاى يكديگرند
(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
شهاب رمضان : ممنون از رفيق عزيزم رضا صادقى كه من و دعوت كرد منم در كمپينى كه براى همدردى با بيماران صعب العلاج هست شركت ميكنم و دوستانم عماد طالب زاده، اميد حاجيلى ،محسن يگانه رودعوت ميكنم بنى ادم اعضاى يكديگرند
(sm59)
فکر کنم یکیش مونده تو آلبوم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیما و ایده های خود محسن یچی دیگس(sm50)
(sm70)این تنظیماش دم دستیه تو یه روز بخواد میبنده میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش واسه محسن (sm128)
به نظرم تا چندسال دیگه محسن میزنه رو دست همشون هرچند الانم چیزی کم نداره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر جان یکم از اون اطلاعات وسیعتو رو کن بینیم کدوم کارو کوشان زده ؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان رید(sm120)
از ممر جونشو بخواه اطلاعات ولی نخواه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm59)مهم اینه اون تراک فوق العادستنقل قول: