صدایِ ضجهِ زنجیرِ آدمایِ زندونی (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
صدایِ ضجهِ زنجیرِ آدمایِ زندونی (sm50)
اون آخرین در نجاتی که همیشه بستس (sm50)
آخرین جمله همینه خدانگهدارت (sm50)(sm27)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش پارسینه، هادی زنونی اصل از مجریان سابق شبکه خبر صداوسیما و رئیس کل روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در دولت سابق؛ پس از مدتها غیبت در رسانههای داخلی و شایعاتی که درباره او به گوش میرسید، سرانجام صبح چهارشنبه بیستم می 2015 در یک رادیوی فارسی زبان در ایالت کالیفرنیا در آمریکا روی آنتن رفت.
هادی زنوزی در هفتههای گذشته چند بخش خبری کوتاه برای برنامهای با نام اتاق خبر در یک رادیوی فارسی زبان ایالت کالیفرنیا در آمریکا اجرا کرده بود اما از صبح چهارشنبه بیستم ماه می 2015 میلادی اجرای بخش خبر بامدادی این موسسه رادیویی را موقتا به عهده گرفتهاست.
زنونی اصل که از اولین مجریان شبکه خبر بود، چندی پیش با انتشار تصویر طنزآمیزی در رسانههای اجتماعی، «شبکه خبر» تلویزیون دولتی ایران را «شبکه بیخبر» خوانده بود که صدای مردم مظلوم اروپا و آمریکاست!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش «آدمکش» در هشتمین روز کن، اتفاق درخشانی بود که بسیاری از عشاق سینما سالها منتظرش بودند. هو شیائو-شین 7 سال برای این فیلم وقت و مایه گذاشته و نتیجهاش تبدیل به فیلمی شکوهمند و جاهطلبانه شده که طراحی میزانسنهایش چشمها را خیره میکند. داستان این فیلم در جریان حکومت سلسلۀ تانگ در قرن نهم میلادی رخ میدهد و روایتگر داستان زندگی یک زن آدمکش است که وفاداریاش به خاندان سلطنتی زیر سؤال میرود
(sm2)
(sm50)
(sm50)
شیائو شین انگار فیلمی ساخته شاهکار، خیلی فوق العادست به نظر...
فیلم هو هشیائو هشین بسیار عجیب بود. عجیب. جاه طلبانه. رادیکال و سخت هضم. در عین حال آنقدر استادانه و زیبا که مهم نیست چقدر میتوان درجا تحلیلش کرد. این اتفاقی ست که منتظرش بودم. مهم نیست چقدر دوستش بدارند.
بیگانه نیومد (sm25)
(sm28)
(sm98)
رسما قهوه ای کرد چاوشی رو (sm2)
محسن کسی که از جعبه میپره بیرون همین ففری رو میگفت (sm2)
خود چاوشی حرف میزنن؟
داستان چیه؟ تو اینترنت پر شده از صدای زنده محسن چاوشی
hw5.asset.aparat.com/aparat-video/6c7f56c8c3dbbd52213f304be23ecf6c2386453-240p__51920.mp4
اینا چقدر بیکارن (sm2)(sm2)نشستن درست کردن اینو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این به نفعه محسنه.معلوم میکنه صداش واقعا این خشو داره و کامپیوتری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nice2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا باز این سریال نیومده که
چش هیز فن کیس گرفتم منتهی این سوکتش از این سوراخای ریزه سه تاس با اینی که من دارم چارتاییه لوله ایه فرق میکنه اینو کجا بزنم
به خوده مادربرد.اون مدلی که داریو مستقیم میزنن به پاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روزی که این کشتی از بندرعباس حرکت خود را آغاز کرد، تبلیغات پرسر و صدایی درباره آن شکل گرفت مبنی بر این که کشتی ایرانی مستقیماً به سمت بندر الحدیده یمن خواهد رفت تا بعد از شکستن محاصره دریایی این بندر توسط نیروهای اتئلاف عربی، کمک ها را مستقیماً به دست مردم یمن برساند. صدا و سیما نیز مکرراً از عرشه کشتی گزارش می کرد که الان به کجا رسیده است و به زودی در بندر الحدیده یمن لنگر خواهد انداخت.(sm2)
(sm81)به ما نزدیک شد کجا فرار کنیم بریم شمال امنه (sm96)
شمال چیه انقد این چن وقته اتفاقات تلخه افتاده اینجا که نگو ..
نیگاه کنین ..
کی دست به اواتارم زد؟(sm209)
آخ آخ حتما نیرو کم دارن ..
رفیقم سربازه اینجا میخوان بفرستنش کردستان ..
(sm2)تحریک کنندس
سینجول پسووردو حال کردی چقدر خوشگل بود؟(sm30)
الی اذیت نکن مگه اومدیم انجمن اسلامی تبیان؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)اره دیگه دورتا دورمون داعشه البته نیرو کم دارن برای اینکه کوچکترین گزندی وارد نشه و الا برای جنگ فکر نمیکنم موشکلی باشه منتهی اینا میخوان خون از دماغ کسی نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بلایی که سرمون اومده نتیجه سالها بی تدبیری حکومت حالا باید تقاصشو پس بدیم اینقد عسلام عسلام میکردن بیا اینم عسلام برو تو اغوشش (sm3)
(sm120)من دس نزدم کیت اپتون بود دیگه خودم طرفدارشم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm74) من خیلی میترسم جنگ بشه رسمن سکته میکنم
(sm2)اشترم یه تاپیک اختصاصی جنگ بزنم اخبارو بذاریم تا روز موعود
پس حتما کاره حجت الاسلام اشترمه(sm91)نقل قول:
تقبل الله اخوی(sm60)
من که میرم تو سوراخ موش ..
(sm74) نگو تو رو خدانقل قول:
چشم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]