این فکر نکنم همون تاینی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این فکر نکنم همون تاینی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم ولی ارشیوش و دسته بندی کردن بر اساس بازیگر و کارگردان که همه سبک تاینی ..فقط نظر و اینا خیلی کمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)این چی ؟ این جزو تاپ تری سریالای منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه داره یا تموم شده؟اگه تموم شده بگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو قسمتشو دیدم اینم سریال خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی می خوام ببینم فرصت نمی شه (sm25)
بنشی تا کجا دیدی(sm120)نقل قول:
خودم فصل یک تموم کردم
سریال دیدن حوصله می خواد
(sm50)
تا اخرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا همش داشتن میزدنش.. اینم همش داشت میکرد(sm2)
حیفه وقتی کلی سریال دیگه مونده اینارو ببینی(sm120)
(sm2)نقل قول:
مجبورم بقیشم دانلود کنم واسه داداشم خودم می خوام همین leftovers ببینم شایدم مستر ربات ادامه دادم فصل یکشو دیدم فصل دو که اومد یکی دو قسمت دیدم ول کردم.