احساس میکنم این فیلمو دیدم اسمشو نمیدونستم
نمایش نسخه قابل چاپ
احساس میکنم این فیلمو دیدم اسمشو نمیدونستم
این زنه واقعا خوشگل نیست چرا اینهمه نقش بهش میدن
دوست دختره سوپرمنم که هست اصن به ادم نمیچسبه
بابا این موجودات فضایی یه چیزی در این دختره نهادینه کرده بودن که طرف میتونست آیندشو ببینه
در واقع تو زمان حال اصلا ازدواج نکرده بود اما خاطرات آیندش که با بچش بود هی میومد تو ذهنش و براش سوال بود که این بچه چه موقع تو زندگیش بوده که سرطان گرفته مرده ...همش با خودش در کلنجار بود که این که هنوز ازدواج نکرده چجوری بچه دار شده و بچش سرطان گرفته مرده بعد آخرای فیلم فهمید که موجودات فضایی طی فعل و انفعالاتی تونستن آینده رو بهش نشون بدن و این خاطراتی که از بچه داره در واقع در آینده رخ داده..آخر فیلم که با فیزیکدانه رابطش نزدیک شده بود فهمید که اون بچه سرطانی حاصل ازدواجش با این فیزیکدانست نشون به این نشون که یه جا از فیلم دخترش ازش یه سوال پرسید اینم گفت این یه سوال علمیه برو از بابات بپرس (چون باباش فیزیکدان بود)
حالا افتاد علماء ؟؟؟؟
خیلی خرینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم الان بشینم پاش دیگه همشو تعریف کردی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا من به این نکات فیلم توجه نکردم دیشب ! احتمالا چون 4 صبح دیدمش خسته بودم (sm2)
تو همینو از کجا فهمیدی که اونا این قابلیتو توش نهادینه کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان بهترین نرم افزار پخش موزیک واسه کامپیوتر معرفی کنید مرسی.
(sm2)برین ببینین فیلم بعدی کارگردان لاو چیه
مدیا پلیر خود ویندوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت احسنت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از این چی؟
حالا برو با خیال راحت ببین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینایی که گفتم یه جوری نکات پیچشی و سوال برانگیز فیلم بود.. ربطی به فیلمنامه نداشت
تو فقط اینو در لحاظ بگیر که دختره هرچی خاطره از بچش میاد تو ذهنش مربوط به آیندشه نه گذشته ...
در واقع کارگردان این چالشو بوجود آورده که بگه دونستن آینده چقدر میتونه ناراحت کننده باشه در عین اینکه آدم نمیتونه تغییرش بده
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیا پلیر hell(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shift+Delete(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm120)فیلم بعدیش کی اکران میشه؟ چیزی ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد بهش نپرداخته بودنقل قول:
اما وقتی که دختره تونست پیامشون رو در آخر بفهمه وقتی ازشون پرسید چرا اومدین به زمین اونا اول گفتن که حال یکیمون بده و احتیاج به کمک داریم و هم اینکه ما اومدیم به شما چیزایی یاد بدیم
در کل زیاد به این موضوع نپرداخته بود اما بالاخره این دختره از کجا چنین غابلیتی آورده بود
یا آخر فیلم یهویی باز رفت تو یکی از خاطرات آیندش که تو یه مهمونی بود ژنرال چینیه اومد بهش گفت که من فقط امشب اومدم اینجا که شما رو ببینم بخاطر پیامی که بمن دادید بعد دختره گفت چه پیامی ژنراله در گوش دختره یه چیزایی گفت بعد سریع سکانس بعد اومد به زمان حال دختره تو تماس آخر که زنگ زد به ژنرال چینیه همون پیامی که ژنرال چینیه در گوشش تو خاطرات آیندش گفت این پشت گوشی به چینی به ژنراله گفت که باعث شد ژنراله حمله رو لغو کنه
بلک آلبوم متالیکا واقعا تاریخیه (sm50)
اسپویل نکن رفیق خورشید پشت ماست
(sm10)
برداشت هر کس از هر فیلم مخصوص خودشه حالا شما میتونی فیلم رو ببینی و چیز دیگه ای متوجه بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل فیلمش خیلی پیچشی بود هم علمی تخیلی بود هم چالشی بود و نکات مبهم و پرسشی توش وجود داشت هم میخواست بگه که اگه کل دنیا با هم متحد بشن دنیا جای بهتری میشه ..هم میخواست بگه کلا با کنار گذاشتن گزینه نظامی دنیا جای بهتریه و هم اشاره میکرد به احتمال اتفاقات و علم هایی که از یه جهان دیگه و توسط یه موجودات دیگه به بشر میرسه ...کلا فیلمش میخواست چنتا ژانر و موضوع رو در غالب یه فیلم به بیننده برسونه
و از نظر من رسوند ...
اینجا نه سایت فیلمه و نه تاپیک فیلم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم در کل زیاد سرگرم کننده نبود اما از لحاظ فنی به شدت قوی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمنامه پیچشی و به شدت گسترده ایی داشت
شاید زیاد آدمو میخکوب نمیکرد پای فیلم ولی از لحاظ فرم و محتوا کم نظیر بود
این فیلم هنر برای مردم نبود این فیلم مصداق هنر برای هنر بود
یکی از معدود فیلم هایی بود که جیمز براردینلی بهش امتیاز 10 از 10 داده بود و تنها فیلمی بود که امسال براردینلی نمره 10 از 10 بهش داده بود
کدوم فیلم؟(sm50)نقل قول:
اینم در مورد بلید رانر بگم که ریدلی اسکات بعد از ساختن بیگانه تو یه بحران روحی فرو رفته بود و به همین خاطر پروژه بیگانه 2 رو رها کرد و خودش رو تو خونه اش حبس کرد ، بعدش یه کتاب خونده بود که اسمش رو یاد نیست و از روی همون کتاب بلید رانر رو ساخت .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریتمش تا 1 ساعت اول خیلی کند و کسل کننده بود ، در کل ارزش خیلی بالایی دارهنقل قول:
حالا اگه شعبه فراستی در باران ایراد نگیره باز(sm2)
فیلم نهمین جون لویی درکس فیلم زیبایی بود خیلی خوشم اومد دیشب در فضایی ارام و ریلکس دیدم
ندید میگم ماقبل سینما ...نقل قول:
متاسفم برات(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارواح عمت اجرای زنده اصلا رو من حساب نکن فوقش همون اعلام نتایج تو که میدونی چه مصیبتی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)سلام خطر
(sm19)مرسی که اومدی ای جانم
یا
بگردید یه سایت که یه جورایی به خوده ایرانسل وصل باشه پیدا کنید که اپلود بالا باشه
و علیکم السلام و رحمت الله و برکات و بقیشو بلد نیستم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلکا چیه نکنه گی هستی؟ برو نزدیک من نیا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد فک کنم تو از اونایی هستی که برات واجبه که فیلم های andrei tarkovsky شاعر بزرگ سینما رو ببینینقل قول:
فقط همینو در بارش بگم که آلخاندرو گونزالس ایناریتو با دیدن فیلم های تارکوفسکی پاش به سینما باز شد و به گفته خودش برا اولین بار که یکی از فیلم های تارکوفسکی رو دید شوک بهش وارد شده بود
خیلی از بزرگان سینما مثه اسکورسیزی و اسپیلبرگ هم ازش خیلی تعریف کردن ...لقب شاعر سینما رو بهش دادن ...ولی هیچ یک از فیلماش هیچ گودوم از المان ها و عنصرهایی که برای دریافت جایزه های جشنواره ها لازم داره رو نداره در واقع کلا یه سبکی از خودش ابداع کرده یه موج نو که مخصوص خودشه من خودم وقتی این جمله کارگردان بزرگ سینما برگمان رو درباره تارکوفسکی خوندم فهمیدم چقدر این مرد بزرگه
برگمان:کشف نخستین فیلم تارکوفسکی برایم معجزه ای بود.به ناگاه خود را در آستانه ورودی به اتاقی بازیافتم که تا آن لحظه کلیدش را نداشتم.اتاقی که وررود به آن همواره آرزویم بود،و آن،چه نرم و آزاد،گام بر مبداشت.
دلگرمم کرد به هیجانم آورد.دیدم که یک نفر همه آن چیزهایی را بیان میکند که خودم عمری اشتیاق گفتن شان را داشتم،اما راهش را بلد نبودم.تارکوفسکی به نظر من بزرگترین است.کسی که زبانی تازه و همخوان با گوهر سینما ابداع کرده است تا زندگی را بسان اندیشه ای به یا رویایی تسخیر کند.
(sm2)نقل قول: