(sm70)این ازاده نامداری چادرشو برداشت چقد قیافش فرق کرد این عسلام ریده به همه چی (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)این ازاده نامداری چادرشو برداشت چقد قیافش فرق کرد این عسلام ریده به همه چی (sm3)
البته آزاده با چادرم خوشگل بود (sm19)
اینو یادم رفت بگم.مزیت زدنه فن به مادربرد نسبت به پاور اینه که اگه به پاور بزنی،شدت جریانه کامل به فن میرسه و همیشه رو دوره اخرش کار میکنه ولی اگه به مادربرد زده بشه مادربرد نسبت به دما مدیریتش میکنه و سرعتشو تغییر میده و همیشه رو دوره اخر کار نمیکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چی خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm91) داعشی عضو مجمع
چقدر داعش داعش میکنی تو (sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون گوشه داریوش نیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیابان ولیعصر تهران - 1355
(sm207) به نظرم این تقدیر ماست عسلام ناب داره میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیگم که ما میپوندیم بهشون ! دارم میگم اسیبی که اینا (داعش)میزنن یه نفرم زیاده اخه مردم چه گناهی کردن بخاطر سیاستای اشتباه اینا(حکومت خودمون) کشته بشن مردشور اون عنقلابو ببرننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مملگت مملکت خودمان است , خودمان هم باید برینیم توش !!!!
برن گمشن با اون اسلامشون . کی گفته اونا مسلمونن ؟ (sm35)نقل قول:
شیما دیشب رعد و برق رو داشتی .. (sm74)
با این وجود بازم خدا رو شکر . اطراف ایران همه جنگ و در به دری ما اینجا خوش و خرم زندگی میکنیم (sm93)
خودتو به کوچه علی چپ نزنن عسلام همینه که اینا میگن اینجا تو فرهنگ ایرانی حلش کردیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)صورتی در لاله زار قبل از عنقلاب هم بوده
اره پنجره اتاقم می لرزید بیچاره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا هم رعد و برقی بود ؟
(sm74)خیایون شریعتی
ها مثه بووم صدا میکرد .. (sm74)نقل قول:
(sm120) من که میدونم چرا این عکسو گذاشتینقل قول:
بهادر چرا در مورد اهنگ چیزی نمیگه
تو راهه یونی راننده به من گفت جوون ..
ما همسن شما بودیم شیر و کره و سرشیر تازه میخوردیم نه روعن نباتی که الان هس ..
هر شب بودیم تو از این مجلس های رقص ..
میگه من با این سنم بیا یکی من تو رو مشت بزنم یکی تو منو بزن .. (sm2)
افسردگی کجا بود .. (sm50)
اصلاح کردم ولی مث اینکه بازم اشتپ شد دوبار گفتم اینا منظورم فرق میکرد نوشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال گنده اومده تو ذهنم عربستان که همه جوره داعشو ساپورت میکنه چرا باز اومدن شیعیان عربستانو کشتن ! (sm54)
زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال و پری دارد با وسعت برگ،پرشی دارد اندازه ی عشق.زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه ی عادت از یاد من و تو برود.زندگی جذبه دستی است که می چیند.زندگی نوبر انجیر سیاه،در دهان گس تابستان است.زندگی،بعد درخت است به چشم حشره.زندگی تجربه شب پره در تاریکی است.زندگی حس غریبی است که یک مرغ مهاجر دارد.زندگی صوت قطاری ست که در خواب پلی می پیچد.زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست.خبر رفتن موشک به فضا،لمس تنهایی ماه،فکر بوییدن گل در کره ای دیگر.زندگی شستن یک بشقاب است.زندگی یافتن سکه دهشاهی در جوی خیابان است.زندگی مجذور آینه است.زندگی گل به توان ابدیت،زندگی ضرب زمین در ضربان دل ما،زندگی هندسه ساده و یکسان نفسهاست.سهراب سپهری
من از داداشم شنیدم میگفت : داعشو امریکا و عربستان ساپورت میکردش ولی حالا داعش انقده کلفت شده که دیگه کسی حریفش نمیشه و میتونه یه تنه با اونا مبارزه کنهنقل قول:
هر وقت دارم ظرف میشورم میگم زندگی شستن یک بشقاب است.(sm120)
(sm120)به امید اقا بگو عربستان داره همچنان کمک میکنه بعد از ترور جواب چیز دیگریستنقل قول:
امید نیس که داداجم (sm120) ولی زیاد نریم تو قضیه چون خر تو خره . خودشونم نمیدونن چند چندن (sm120)نقل قول:
(sm120)ها راستی شوهر کردینقل قول:
خیلی وقته (sm120)نقل قول:
فصل اول گاتهام تموم شد
الی بشین نگاهش کن باحاله (sm70)
(sm120)وقت ندارم
عالیست (sm120)فک کنم میخوان واسه فصل دوم جوکرو رو کنن (sm120)نقل قول:
(sm169)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا رفته بودیم توی Leader.ir ثبت نام کرده بودیم و اون اواتارو هم میذاشتیم عمرا اگه دستش میزدن(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید عسکری: آلبوم جدیدم چهار خرداد منتشر می شود؛ قول می دهم!
لینک جدیدترین نسخه ویندوز 10 رو کسی داره ؟
اینه اخریش ؟ Windows10_TechnicalPreview_x64_EN-US_9926
دیدم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)