نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قبل اینکه الی بفهمه همشین شیزی وجود داره من دیدم فصل اولشو ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قبل اینکه الی بفهمه همشین شیزی وجود داره من دیدم فصل اولشو ..
اصلا قبل اینکه HBO پخشش کنه تو نسخه 1080p رو ریلیز کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید هیراد ... (sm120)
واقعا برام عجیبه که چرا تیستو باید تو پست های حمید هیراد کامنت بزاره ...
سالار عقیلی ،
چهارمین آلبوم در سال 97 ...
قسمت اولش رو دیدم فوق العاده کسل کنندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)لامصب دارم میگم تاپ تری تو با قسمت اول نتیجه گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَخ اَخ (با لحن بهتاش) تک تک سکانس ها دیالوگا داستان فینیش سریال تو زندگیت به درد میخوره در این حد (sm50)نقل قول:
بحران اینجا نشسته چای مینوشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام