شاید یه روز سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید یه روز سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب
ترک تنهاییام و تکرارم نکن رو تا تهش نمیشه گوش داد
قلب ادم وا میسته . ته دل ادم خالی میشه
بی رحمانه زیباست
ترک تکرارم نکن کلاس درسه
اوج ، فرود ، تحریرا ، لحن خوندنش . اصن صداش تو این اهنگ فرق داره با بقیه اهنگا :)))
ادامه میدمت چه لحن لاتی ای داره . چه تهدیدی میکنه :)) یاد اهنگ داداشی و قدیمیای شادمهر میندازه ادمو . چقد شادمهریه نوع خوندنش :)))
تو اهنگ روز سرد اخرین بار آخر اهنگ که کلمه " روز سرد " رو میگه پشم بر بدن نمیمونه دیگه :))
از ظهر تا الان اصن نشده به ترانه ها دقت کنم این همه گوش دادم . ینی صداش نمیذاره ادم به چیز دیگه ای دقت کنه اصن
احتمالا تو جو باشم که اینا رو میگم شاید در این حد هم نباشن ولی حداقل تکرارم نکن و تنهاییام به شکل عجیبی خوبن و تجربه نشون داده اینجور اهنگا با گذر زمان بیشتر هم جا میوفتن :))))))
برا همچین البومی هشتا ترک واقعا کم بود . کاش میشد دو سه تا دیگه هم اهنگ میداشت . یه دوتا هم حرکتای شادمهری توش میزد . دوتا اهنگ عجیب غریب شادمهری :))) اصن عادت کرده بودم به اهنگایی مثل اینده ، شیلا و ... که تو البومای شادمهر بود . شاید تنها ایرادی که میتونم از البوم بگیرم همین باشه . شایدم ...
بازم باید بگذره زمان تا بشه با قاطعیت نظر داد ...
نگاه کن
نگاه کن توو نگاه من
چه بارونی توو راهه ...
مگه میشه اینجاشو گوش داد و نترکید اخه :))))
خیلی خوبه آلبومش . از طرفدار بهتره? فکر نکنم....
دوستان راهی هست که بشه آلبوم رو فیزیکی اورجینال تهیه کرد؟
چه عجب یکی با من هم نظره واسه تکرارم نکن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ترک باید منتظر بمونه تا هیجان ترک های احساسی کمتر بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش میاد صدر همه
خیلیا ارتباط گرفتن باهاش تنها ترکی که احتمال ماندگاری داره همینه به نظرم باقیشون شاید مقطعی خوب باشه ولی انقضا دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا میری بدون من (sm178) یه وقتایی نتونستن برای هردومون خوبه(sm178) واقعا محشره ادم نمیدونه چی بگه
والا سر آلبوم طرفدار یه محسن 6730 داشتیم اینجا برا منو ایمان و خودش و امید فکر کنم از ترکیه گرفت آوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط 179 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک طرفدار که گذاشتیم اینجا سی دی ریپ هست
وقتی صدای شکستن غرورم یادمه ... پای تو موندنم خیانت به خودمه