علی برکت اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
علی برکت اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
هر یک دینار کویت معادل ۳ دلار امریکا
آقای ترامپ با دم شیر بازی نکن ...نقل قول:
رییس ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم تو این موقعیت قرار گرفتم البته تو آسانسور ،
ولی متاسفانه پنجره نداشت ،
وگرنه به عنوان یک جوان معتقد و دین دار و پاک دست به پرش از ارتفاع می زدم...
ولی خب از اونجایی که دنیا ارزش هیچی رو نداره توصیه می کنم برنامه رو از پرش ارتقاع به Mff تغییر دهید ...
کسی می دونه چرا Tiesto پست های حمید هیراد رو لایک می کنه
سایته برگشته (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا رد داده من نمیدونم چی ازش خوشش اومده میگه صداش خاصه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا tiesto رو خیلی قبول دارم ولی این حرکتش خیلی رو مخ تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]