به قول یاس : از قصه هامون فقط جوک ساختیم مست کردیم خندیدیم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به قول یاس : از قصه هامون فقط جوک ساختیم مست کردیم خندیدیم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرات نمی کنم (sm120)نقل قول:
آخه کی مامطیر می شناسه غیر تو (sm2)
بابا اسم قدیم بابلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا یکی همشهریم بوده زده اینو(sm120)
۱۱۲۰۰ علی برکت الله (sm181)
می دونم قبلا گفتی (sm120)نقل قول:
الی یه سریال خوب بگو دانلود کنم !(sm176) دیشب رو بدون سریال گذروندم چه تلخ گذشت (sm2)
درسته leftovers زیاد نپسندیدم ولی دیشب که بدون سریال بودم خلاء اش رو حس کردم (sm74)
- The Marvelous Mrs. Maiselنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- The Man in the High Castle
- Mcmafia
12 Monkeys
Animal Kingdom
Into the Badlands
فیلم جالبی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی فقط به اندازهی حرفهای شدن توی یه یک کار بهت زمان میده، پس مواظب باش دنبال چه کاری میری .. !!!!