من حالم خرابه این دوتا دیوث کاری کردن من به زور بخندم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من حالم خرابه این دوتا دیوث کاری کردن من به زور بخندم (sm2)
مور ازون حرفا زدیانقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این لخت بشه هیچی نداره.ممه ها که همش با ژلاتین اینطوریه هیکلشم تو لباسای تنگ خوش فرم میشه وگرنه شله
ولی در کل ماکه بدمون نمیاد بره بشه
عکسای سکــسی ترم داره اینا چیه گذاشتی(sm2)
یه عکس بود لباسش یه چاک بزرگی بقلش داشت بعد چون شرت نپوشیده بود کناره رونش کامل معلوم بود.اون عکسو ببرو ببین معلومه پوستش شله(sm59)
ولی من دوست ندارم بره بده (sm138)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا دخترمون ورزشکاره خوش فرمه بدنش فقط صورتش معمولیه که اونم اشکال نداره یه گونی میکشیم سرش(sm2)
من زیادی لختی مختی دوس ندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتضی دیوث آبمو در نیار کمرم خالیه (sm2)
از نزدیک عکس لختی نمیگیره چون این ممه تقلبیاش لو میره
نگفتم هیکلش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیکلشو دوست دارم ولی معمولیه در حده مدل و فشن نیست
تو خیابون کلی همین هیکل ریخته
صندوق عقبم کلا نداره تو عکسا خیلی فشار میاره و میده عقب ولی بازم چیزی ازش درنمیاد(sm2)
اتفاقا همین خوبه زیادی بزرگ باشه که به درد نمیخوره بی سلیقه (sm2)
نه حاجی فک میکنی این دخترایی که تو خیابون میبینی به لطف لباس های بدن نما اینجورین لختشون که کنی میبینی بدنشون نافرمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی دوتا از اینا رو لخت کردم به این نتیجه رسیدم که بهشون بگم لباساتون رو بپوشین شلوارتون رو تا زانو میکشم پایین کارمو میکنم فقط دوباره لباس تن کنین
ولی این ورزشکاره بدنش رو فرمه فقط اشکالش اینه که ک.ون استخونیه
کلا سینه های دخترا یا به لطف نوع کرستی که میپوشن خوش فرم وامیستن یا به لطف عملنقل قول:
تازه خداروشکر کن از این سینه سر سیاه ها به تورت نخورده
ینی رسما یکی از شرایط ازدواجم اینه که وقتی رفتم تو اتاق قبل اینکه با خانوم در مورد زندگی صحبت کنم بش بگم سر سینه هاتو نشونم بده ببینم از این سر سینه سیاه رنگا نباشی
عهنقل قول:
دستت دردنکنه بابا منو با جقیا یکی نکن.من خودم یه 400-500 تا پیرهن پاره کردم(sm2)
اونا که تو میگی کاملا درسته ولی همه هم اینطوری نیستن.دختره ورزشکار داریم تو ایران مگه میشه نداشته باشیم الان همین باشگاهی که خودم میرم سانس زنانش باید ببینی چه خبره!(sm2)(sm2)(sm2)
البته التماس دعا داریم خدمتشون و بعضیاشونو ردیف کردم.
کلا منظورم اینه تو ایران کم نداریم این مدل هیکل ولی اینطوری ازاد نیستن عکس بذارن دیده نمیشن
(sm2)مگه میخوای ماشین بخری دیوث
نقل قول:
اینقد به مغزت فشار میاری اوردوز نکنی اینا رو که خودمم دیدم دیوث
کونش هم بدنیستانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این حرف درست بود (sm70)البته موری هم درست میگه ولی همه هم اونجوری نیستنقل قول:
سیاه منظورت کاملا سیاهه یا این قهوه ای پررنگانقل قول:
سیاه ندیدم من. فرم وقتی خوب باشه خیلی به رنگ توجه نمیکنی ولی خب صورتی همه دوست دارن(sm2)
اقايون شاتلى، اينستا شماهم بدون شيلتر ش کن کار نمى کنه؟ واس من اينجورى شدس(sm50)
فسق و فجور موج میزنه ..
همون عکسی که من گذاشتم ملاکه اینارو ول کننقل قول:
خب معلومه همه اونجوری نیستن ورزش خرج داره این دخترایی هم که تو خیابون ول میتابن 95% 2 قرون کف جیبشون نیست دنباله تیغیدنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی درصدشون کمه اینایی که باشگاه برو ان...نقل قول:
دخترای ایرانی به صورتشون زیاد میرسن ولی گردن به پایین زیاد کار نمیکنن
من هیکل دخترم دیدم طبیعی خوش فرم باشه .. البته اینم که میگم مثلا تا یه سن خوش فرمه ولی دیگه یه کم بره به بالا مثلا 35 به بالا کم کم بد میشهنقل قول:
همون قهوای پررنگ ها رو میگمنقل قول:
خب بخاطره حجاب و مانتو و ایناست.اگه مثله خارج لباس میپوشیدن یه نفر نگاشون نمیکرد.نقل قول:
ولی من دختر خوشگل با هیکل معمولی رو ترجیح میدم به قیافه معمولی با هیکل خوب.ذائقم اینطوریه
اه حالمو بد کردین بسه دیگه .. (sm2)
وسط بحث کارشناسی و فوق تخصصی سینه و باسن چی چی میگویی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شاس اگه اینا رو میدونی باس بدونی که این قدرت دیدن آینده رو دختره از تو ماتحتش بهش نازل نشده از موقعی که این فضایی ها اومدن زمین این دختره آینده رو میدید
فرم مهمترهنقل قول:
خوش فرم باشه قهوه ای هم باشه مشکلی نداره ولی خب بد فرم باشه هر رنگی باشه ادم خوشش نمیاد
داری تف میدی جواب منو نمیدینقل قول:
نگاه تو این عکس واضحه که رو بدنش کار کرده و به صورت fitness بدنسازی میکنه
ولی من بدم میاد ازین چیه (sm25)
(sm2)یعنی دس رو هر کاری میذاریم میرینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا از افکتای خوشگلی که استفاده کردن اینجا بدنشم کلی گریم شده.برو اینستاگرامش یه سری عکسای جدیدشو ببین که نخوای بگی اونا ماله قبله ورزشه و فلان.نقل قول:
سینه هاش اصلا اینجوری قلمبه نیست تو اون عکسایی که از خودش سلفی میگیره
(sm2)اخر فیلم ارایول ممر به حاملگی زنه گیر نده صلوات
خب تو فیلم اصلا به این نپرداخته که این دختره چه اتفاقی میفته که یه سری خاطرات میاد تو ذهنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ما تو فیلم میبینیم که این دختره مجرده بعد هی یه سری خاطرات میاد تو ذهنش که یه بچه سرطانی داشته
آخر فیلم با این یارو فیزیکدانه میریزه رو هم و ازدواج میکنن ... وسطای فیلمم تو یکی از این خاطراتش دخترش که سرطان داشته میاد یه سوال میپرسه این میگه این یه سوال علمیه برو از بابات که فیزیکدانه بپرس..
پس نتیجه میگیریم که دختره تصاویری که میومده تو ذهنش مال آینده اس ولی نمیدونیم که چه اتفاقی میفته که این میتونه آینده رو ببینه
پس همون اول دروغ گفتی
هر کی گوشی میخواد هفتصد تومن تردید نکنه
نه دیگه آدم میتونه حدس بزنه که با اومدن این موجودات فضایی این دختره چنین قدرتی پیدا کردهنقل قول:
والا از قبل هم باید این خاطرات رو میدید