بعضیاشو شبکه ورزش میزاره بقیه هم اره انتننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا شیشو نیم بارسا رو میزاره امروز
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضیاشو شبکه ورزش میزاره بقیه هم اره انتننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا شیشو نیم بارسا رو میزاره امروز
منم جای شما بودم عجله داشتم (sm120) بازارو درو کردید لعنتیا (sm120)نقل قول:
ها یارگیریشون امسال عالی بوده ولی من نمیدونم چرا دلم با الیسون صاف نمیشه.. کلا این برزیلیا گاون تو دروازه.. تهش میشه یکی مث دیدا یکی دوسال فقط خوب بازی کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام که خوراکتون هایجک.. گومزو که ریدین توش ببینیم مالکوم چی در میاد(sm2)
ها اتفاقن اونم نیمه دومشو فقط دیدم 2-3 ساعت پیشم داشت تکرارشو می داد تا رفتم دیدم نیمه دوم شروع شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزارپا مثل چی داره رکوردای فروشو میزنه(sm2)
دقیقا (sm120) قیمتش عجیب و غریب بود واقعانقل قول:
مصدومم شده نمیشه فروختش دیگه (sm2) مالکومو خیلی بد گرفتیم انصافا (sm120) رم گناه داشت ولی امیدوارم خوب باشهنقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
امیر من خوابم ولی اکبر و بابل قدیم بیدارن