ایول دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جور پیدا کردی (sm51) (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جور پیدا کردی (sm51) (sm59)
تو سرچ گوگل میزنی .. قسمت ایمیج.. هم از سیستم میتونی اپ کنی هم از ادرس... عکسای شبیه به اونو پیدا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهم نشون بده با عکسنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو دوربین بزن.. بهت میگه از ادرس میخوای پیدا کنی یا از سیستمت اپلود میکنی.. بعد که زدی عکسای شبیه به اونو بالا میاره
همش فیک بود (sm2)
سایز اصلیش فک کنم همینه
دلم سیگاری با پکی عمیق می خواهد
بارانی با نسیم می خواهد
دلی با اغوش می خواهد
زندگی را تمام شده می خواهد
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کص بگو مردک..
فیک بود(sm2)
واقعا خسته نباشی(sm2)نقل قول:
اینکارو منم کردم منتهی کیفیت نداشتن الکی سایزو بزرگ کردن(sm120)
همش مال توییتر و پینترست.. فیلترن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که تبلیغ می کنن کسب در امد در خانه دروغه ؟