[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعععع پسر کروم چقد فاصله گرفته انگاری همی دیروز بود فایرفاکس اول بود
(sm2)تو کامنتا
سلام دوستان گفتم اینو اینجا بگم شاید به کارتون بیاد... شرکت پیشگامان اینترنت میده ۵۰۰ گیگ ۵۰۰ روز سرعت تا ۱۶م.ب قیمتش ۵۹ هزار تومن ۴۰۰ یا ۴۵۰ گیگ شبانه هستش گفتم بچه های تاینی زیاد فیلم دانلود میکنن به کارشون میاد... شماره تماس شرکت 02123545
کیسه خوش شانس
سلام خوبی چه خبر . (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مرسی خوبم
اشتباه تگ کردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزم شکر خدا خوبم(sm127)
تو خوبی گلم؟ چه میکنی؟
(sm2)
منم خوبم
ای.هیچی.کاره خاصی نمیکنیم
اشتباه نقل گرفتی
از جلو چشام خفه شو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث خطر بشین (sm2)
خاک بر سر جفتتون اصن من میرم(sm2)
نوکرم .. حالم خوب نیست واقعیت ولی میشه گفت الان بد نیستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دیگه تاپیک نمیزنی بیا چند تا تاپیک بزن به یاد قدیم حمله کنیم توش (sm2)
پیدا نمیکنم وگرنه دلم لک زده واسه کپی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا میدانستید؟
به پوشک بزرگسالان میگن پوشینه.
میتونی از یاران دیوث سیگاری تکثیری بپرسی اون راهنماییت میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اون پفیوز بازی در میاره نمیگه واسا خودم میذارم(sm2)نقل قول:
بیا برو سایت یه مرجع تقلید سوالای جنسیشو کپی کن همه دوست دارن(sm2)
یکی بیاد برام آه آه کنه زده بالا ..
خوشم میاد تو این زمینه با هم در تفاهمیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط زیاد سیکسی نباشه اون بنده خدا پایین نشسته اذیت نکنین (sm50)
(sm50)
توی یک دیوار سنگی 2 تا پنجره اسیرن
2 تا خسته 2 تا تنها ، یکیشون تو یکیشون من (sm50)
(sm81)
همیشه فاصله بوده بین دستای منو تو
با همین تلخی گذشته شب و روزای منو تو (sm50)
حرف از دل یعنی این .. احساس یعنی این ..
فک کنم الان منظورمو بهتر رسوندم
شاید پوریا فک کرده دیشب منظورم اون شعراییه که بیشتر خراط ها استفاده میکنه همش میناله . (sm2)
واقعا سوخت ؟ چه بد شانسه صابرم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا . حرف دلمو زدم . (sm51) آهنگ باید احساس باشه .. حالا یا دردای دلتو تسکین بده یا هر چیز دیگه ای که وجودتو آتیش بزنه نه بیاد بگه تو بی گزندی که چی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) بیخیال من برم مدرن گوش بدم (sm51)
بلیط اتوبوس لاهیجان ساری چنده؟ چه ساعتی حرکت میکنه؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ادامه بده (sm10)(sm2)نقل قول:
اینم بگم شاید یکی فک کنه بگه تو که مدرن حالیت نیست چی میگه ولی دوست دارم بشنوم به خاطر اینکه موزیک و صداشون عالیه در حالی که من نمی فهمم چی میگه ولی چون با احساس میخونه و اکثر آهنگاشم خیلی زیباست آدم انرژی میگیره
البته من با این خواننده های بزرگ مقایسه نمی کنم در کل گفتم .. دیگه حرفی ندارم . (sm2)
(sm2)دعوا که نداریم دوستانه گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر چی فک بزنم میدونم فایده ای نداره و نمیخوامم فایده ای داشته باشه فقط بدم میاد از بعضیا که فک میکنن چه خبره حالا (sm70)
هه چه گل راحتی...
مگه من چیزی گفتم (sm2)نقل قول:
نه آخه گفتی برو ادامه بده یه جوری تو فک کردم تو دلت گفتی برو بده بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
بی وفایی
بی وفایی
دله مــــــــــــــــــــــــ ـن از غصه داغون
شده ه ه ه ه ه ه
(sm2)