به نرم افزار نیست گلم زیر نویسای idx و sub یه سری تنظیمات دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نرم افزار نیست گلم زیر نویسای idx و sub یه سری تنظیمات دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من غیر اینکه اسمشونو با اسم فیلم یکی کنم کاری نکردم تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- کا ام پلیر رو اجرا کنید و روی کا ام پلیر کلیک راست کنید گزینه روی گزینه زیرنویس ها (subtitle) کلیک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در منوی بعد تیک نشان دادن / مخفی کردن زیرنویس (show/hide subtitle) کلیک کنید
ماه شویل تارم (sm50)
سجاد خبر جديد اسيد پاشي نداري؟ (sm2)
حسین اگه بازم نشون نداد تو سابتایتل گزینه اول رو بزن بعد تو subtitle languge تیک گزینه show moltiple languge رو هم بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) نه غروبی هم مامان پوپر گذاشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقتا من خیلی غمگین میشم این رفتار با خانومارو میبینم (sm25)
الی درس شد(sm118)
درس شد (sm118)(sm59)نقل قول:
شاهین بیانیه داد دوباره (sm120)
(sm97)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سینجولمو میخوام (sm86)(sm2)(sm86)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان پوپر كيه؟ (sm77)
من اعصابم داغون ميشه بلافاصله خودمو ميذارم جاي اونا (sm25) ولي خبر بدازظهري تو خيلي خوب بود (sm2)
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ماما پوپر رو چطو نمیشناسینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان پوپر پونه س (sm2)نقل قول:
زرت
ملخ بزن
(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروبچه های چاووشیسم
من دنبال یک راه ارتباطی (ایمیلی ... چیزی) از محسن چاووشی هستم.
یکی از دوستام ترانه سراست و یک کار قوی داره که دوست داره به ایشون بده البته می خواد مطمئن باشه که مستقیم به خود چاووشی این ترانه رو ارایه بده.
من متن ترانه رو شنیدم و می تونم بگم کار خوب و حماسی است درباره خرمشهر.
بده من میرسونم دستش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي داد مشكل شد دو تا پونه كيه؟ (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این بفرست ولی قول نمیدم حتما بخونه چون روزی 100 تا جی میل میاد به این
جی میل اصلی محسن یکی دیگس که اونو معذورم (sm25)
یه وان بذار می شه اصلی (sm2)
حیف چقد منتظرش بودم
به دلیل رحلت ریاست مجلس خبرگان؛
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پونه مامان پوپره (sm70)نقل قول:
یکی از طرفدارای محسنه پونه ، پوپر هم از کوچولو ترین چاوشیستاس (sm176)
(sm174)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زانکو توش داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش نفرست هر جا بفرستی میاد دست خودمون (sm2)
نقل قول:
الهي (sm14)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه باحال ، پونه و پوپر (sm120) یاد النگ و دولنگ افتادم (sm2) النگ و دولنگ بازی میکنن خیلی قشنگ (sm2)
(sm39)(sm174)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سلام خوبي ؟(sm176)
حرفهای شاهین (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه چيزا يادت ميوفته (sm59)
(sm120)یهو رفتم تو دوران جاهلیت (sm2)نقل قول:
(sm39)(sm176)(sm120)نقل قول:
سلام ، خوبم ، تو چطورِی؟نقل قول: