(sm2)اکبر فک کنم از جنبه طنزش گفت تو جدی گرفتی تو سال 2018 کسی اینجوری نمیگه که !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اکبر فک کنم از جنبه طنزش گفت تو جدی گرفتی تو سال 2018 کسی اینجوری نمیگه که !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث که چن وقته سر نمی زنی به تالار قبلنم گفته بود (sm2) شایدم تو داری از جنبه طنزش می گی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
من فکر کردم میخوان کواچیچو جایگزینش کنن تو ترکیب اصلی که انصافا بازیکن خیلی خوبیه
(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm2)اره دیده بودم منتهی دوستمون فک کنم مث این استند اپای امریکایی بدون لبخند طنز میگه خیلی ملو ! اخه علیفر الگوی پسرشم نیس چی برسه یکی تو مجمع (sm2)نقل قول:
(sm142)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نباید میگفتم حال شما شروع کنید
(sm2)نقل قول: