چه آرزوی محالی ـست زیستن با تو...(sm50)(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه آرزوی محالی ـست زیستن با تو...(sm50)(sm50)(sm50)
مگه جوابای من خار داره؟ آقا هرکی از جوابای من اذیت میشه بگه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی فرق میکرد اخه (sm2)(sm70)
میگم آتی تو پست میدی چ حوصله ای داری 2 مین باهاش ور میری میزنی وسط رنگ عوض میکنی فونت عوض میکنی بابا بیخیال (sm2)
(sm120)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 0021 هــــــــــــــــــــادی (sm2)
امروز زنگ شدم خونه دیدم یکی از خاله هام تلفن برداشت (sm77) بعد تند تند میگفت کار دارم دستم بندِ... گفتم خب مرض داشتی تو برداشتی میذاشتی زنگ بخوره یکی دیگه برداره بعد گفتم خب حالا بده یکی دیگه
بگو کوشی رو داد دست کـــــــــی؟ همون خاله نکبتِ (sm77)(sm81) اینا هجوم آوردن به خونه ما من 2هفته دیگه هم میمونم اهواز حالا که فکر میکنم هوای اهواز خیلی برای پوست خوبه (sm2)(sm2)(sm2)
دقیقا (sm2) میزنه وسط سایز درشت میکنه رنگ عوض میکنه تازه نقل میگیری میبینی 6تا اینتر هم پس و پیشش زده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن رنگشم مورد داره (sm70)
(sm120) دوباره هادی خالی شدی؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه که منو میگی اینطوری؟ "(sm77)(sm74) چرا گوشیُ داد به تو بگو مادرم بیاد کارش دارم(sm74)" (sm2)
تو دلم: شما چرا کرج ـید؟ کی رفتید؟ کی میخواید برگردید خونه هاتون؟ (sm81)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادت کردم دیگه (sm173)
نقل قول:
با انجامش جوابمو میگیرم (sm46)
نقل قول:
مرض (sm2)
رنگم چیش مورد داره انوقت؟(sm98)
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (12 کاربران و 3 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد مهمونامونم همه شب زنده دارن (sm120)