من امروز کافه رادیو رو گوش کردم
فرزاد حسنی ت-خ-م-ش هم نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
من امروز کافه رادیو رو گوش کردم
فرزاد حسنی ت-خ-م-ش هم نبود
خرم. مغازه ايليانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا هم مياره
بالاتر از بانك ملت ِ فك كنم
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ااا راست ميگي. اونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارحمتش كنه
يه تيكه از صداشو دان كن ميفهمي كدومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنيده بودم قبلا صداشو
ولي به اسم نميشناختم
(sm120)
(sm2) اینارو نگاه کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهلال همینجا باید 2 3 تا میزد (sm70) اونجا دیگه اینطوری شانس خرکی نمیارن
(sm50)
بايد با قصه ها درآميزيم (sm50)
امروز بی بی سی یه تیکه از خندوانشو گذاشته بود هم کیفیت صداش پایین بود هم من توجه نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اره فکر کنم یه کلیپ صوتیشو بشنوم بشناسمش.
البته الان که اسم 22 بهمن اومد یه حدسایی میزنم(sm132)
يه بيو بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين خود موزنه (sm2)
آبي ست چيزي روشن در چشمانت (sm50)
توی خیابون بارون گرفته
لیلی چشاشو از مجنون گرفته (sm50)
مهدی،ملقب به خطر.یه مدتی هم سینجول بودم.بچه 50% جهان(sm135)نقل قول:
فن 2 اتیشه چاوشی نیوزه(sm30)نقل قول:
(sm77) يه مدتي سينجول بودي ؟نقل قول:
يني چي (sm2)
خودش كه نيست جانشين ميفرسته (sm2)
سینجول فقط یه نفر
کسی نمیتونه جاشو بگیره
استاد کانورت کردن (sm120)
یوزر Sinjool رو مگه تا حالا ندیدی؟(sm120)نقل قول:
البته الان دسته خودشه اومد فحش محش داد بدونید خودشه(sm30)
آهااااانقل قول:
اون تو بودي (sm2)
جل الخالق(sm120)
(sm2) بابا يه زماني اينجا كسي آلبوما رو دانلود نميكرد تا سينجول بياد كيفيت 510 بذاره واسمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی(sm2)نقل قول:
البته جریانشو به خودش گفتم.اصلا قرار نبود اون یوزر علنی بشه(sm30)
اون میگه خائن؟!
من از زبان اون میگم خائن!
بیجا میکنی آقا از زبان اون حرف بزنی! (sm50)
(sm2)
لیورپول 1
استوک سیتی 6
حسین کجایی ؟ (sm2)
مرگ.. مرتیکه الدنگ(sm120)نقل قول:
کیون ممر ممر ممر ممر .. (sm50)
لایکش کردم .. (sm50)
(sm2) موزن دیوث اصاب مصاب نداره ها ..
باز چه گندی زد؟(sm120)
هیچی طوفان سختی تو راهه .. (sm50)
مثل چنگیز تار و مار میکنه(sm120)
11 خردادماه تاریخ احتمالی انتشار این آهنگ همزمان با نمایش خانگی فیلم لامپ100
نزدیک است(sm50)
سینجول لامپ 100 رو ساری نمایش دادن؟
یستردی ..
خدایی راجع به کنسرت خواننده ها راس میگه ..
همین ففری رو ببین مصاحبه هاش هه یه جور حرف از کنسرتاش و متفاوت بودنش حرف میزنه آدم خندش میگیره ..
تا میاد دو کلمه حرف بزننه سریع میگه بین الملی هستم فلان ..
خب اوشگول آخه آهنگ ساختنم بلد نیستی ..
ففری که شومن قهاریه(sm120)
رفتی دیدی؟
یه بار سینما رفتم اونم واس خاطر موزن کنسرت پیشکش ..
دیوث 8 صبح کلاس دارم منو حرف گرفتی ..
بابا همون لامپ 100 رو میگم دیگه وگرنه ازت سوال میکردم رفتی کنسرت ففری؟(sm2)
برو بخواب خوب(sm2)
خواستم ببینم فیلم ارزش دیدن داره یا به همون اهنگ بسنده کنیم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه متن کرسی شریه ..