ژابی-په په کاسیاس لوپز دیگه آخراشونه بعدم نوبت به سلطان میرسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ژابی-په په کاسیاس لوپز دیگه آخراشونه بعدم نوبت به سلطان میرسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف بازیها بیل مصدومه خامس برا اون روزاس بعلاوه خسه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من باشه کروس میذارم رو نیمکت (sm120)... خسه رو چند تا بازی میذاشتم جایی که دی ماریا فصل قبل بازی میکرد... اگه جواب میداد که همین ترکیب فیکس، اگه نه ایسکو یه خط جلو، ژابی و لوکا هافبک دفاعی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خامسُ احتمالا میخواد مهاجم کاذب بازی بده، جای بنزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)بنز عشق منه نهههههههههههههههههنقل قول:
پوگبا رو هم بگیریم جمع جوونامون حسابی کامل میشه ... بعد میریم سراغ کارلتو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فیکس بودن بنز شک نکن... ولی قطعا نمیتونه تو شیش تا جام، همه بازی ها فیکس باشه... اسب که نیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)کلی دعا کردم تا ال پیپتا رفت بیرون از تیم فقط بخاطر بنزنقل قول:
یه لحظه حس کردم باید دعا کنم خامس بره زیر ماشین
(sm148)ولی انجلوت خودش که گفت ایسکو ذخیره بنزماست
هیگی (sm74)نقل قول: