عاقبتت بخیر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقبتت بخیر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکمونو دراوردی...
(sm28)
سلام(sm176) نه ما 5 شنبه ها هم تعطیل نیستیم،اون روز فرق داشت فقط آزمون داشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm10) نبودی چند روز...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی نشد که بیام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm176)نقل قول:
چرا این جوری شد(sm51) اول دو تا اومد بعد یکیش و حذف کردم دو تاش حذف شد(sm54)(sm120)
2تا بهت نشون میده... ریلود که بکنی میبینی همون 1دونه ـس (sm120)نقل قول:
عه؟(sm51)(sm120)از این پس ریلود میکنم اول(sm59)نقل قول:
من هنوز نگرانتم وقتی که بارون میباره... نکنه اون که باهاته یه روزی تنهات بذاره...نقل قول:
آخرین شعر دیشب...منو آتریسام چقد چت کردیما (sm54)