دختر راکیتیج برادر منیر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر راکیتیج برادر منیر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله مزارم مزار غریب رهگذارایی دیدم
الله مزارم مزار و چه روزگارایی دیدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]پهنای صحرای دل تنگت والله سیه غروبایی دیدم
الله مزارم مزار و چه روزگارایی دیدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]صحرای بال کفترم که در هوای ته
که می پره در هوای تو والله جونش فدای ... (sm172)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی... (sm50)
میگم توام چه حوصله ای داریا جواب تمام کامنت هارو میدی ....
من یه ماهه فالو کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان چطور میشه اپل ای دی ساخت؟ کمک کنید(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکایت عجیبی است
به شب که میرسیم
دردهایمان به روز میشوند ... (sm50)
این مملکت لیاقت بزرگانی مثل ناظری و شجریان و کلهر و علیزاده و ... رو نداره
دیوث عادل آهنگ GOT رو آیتم استقلال خوزستان میکس کرده (sm2)
عسلام ناب محمدی از صدای ساز میترسه - دیگه با صدای شجریان و ناظری کلا از ریشه نابود میشه
دو سه تا میزنم ، اگه تک آهنگ باشه آلبومو تگ میزنم با آلبوم آرتیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل باران
مشکلش کجا بود
محسن باز داره تو اینستاگرام حرف میزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]در نهايت آخرين كار شهرزاد بود و خلاصه تمام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ممنونم از لطفتون
فداش شم خودشم هم فهمیده کارای شهرزاد خیلی تخیلی تشریف داشتن
خب همین جالب نیست دیگه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پلیر مثلا جا اسم البوم یا اهنگ اسم سایت میخوره (sm209)
باران اهنگایی که امیر زده من گرفتم اینطور نبوده که ...
زمانه کیفر بیداد سخت خواهد داد
سزای رستم بدروز مرگ سهراب است ... (sm50)
(sm74)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]محسن جان تورو خدا به جای بهروز صفاریان با بهروز پایگان همکاری کن تورو خدا
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عشق تو پرسیدم هانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضیم ازت - جواب خاصی هم گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] صفاریان بهترینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جوابمو داد
بهروز یه تیم داره که ازش دفاع میکنن تو فضای مجازی. اکثرشون هم دخترننقل قول:
از علایقش تو صفحه اش میشد فهمید همینو میگهنقل قول:
ناصر تقوایی . . . (sm77)
فیلم کاغذ بی خط . . . (sm77)
بازی هدیه تهرانی . . . (sm77)
چرا من چند سال از سینمای ایران دور شدم !؟ (sm74)
دیدن یه فیلم ایرانی خوب بهتر از دیدن یه فیلم امریکایی بدِ ! (sm118)
من اینقدر تلاش میکنم تا یه روزی پایگان و چاوشی رو کنار هم بزارم و با هم کار کنن این واسه من از برایری زن و مرد و سیاه و سفید هم واجب تر و مهم تر
من بخدا فکر میکردم فقط پسرا چاوشی گوش میدن نگو دختر از پسر بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت آیتونز اومد . . . (sm173)
نقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]پایگان بخدا صفاریان رو تا میکنه میزاره پشت جیبش خدا کنه محسن یه روزی باهاش کار کنه من که ارزومه هعی
- اینم به عشق تو دیگه چیکار کنم هم ناممی
دخترا کلا موجودات عجیبی تشریف دارن - ایمان داشته باش که از هر 100 تا دختری که چاوشی گوش میدن یکیشون دیوار بی در رو نشنیدهنقل قول:
آفرین ادامه بده من پشتتمنقل قول:
میخوام کمپین بزنم واسه همکاری چاوشی با بر و بچه های گروه یزدانی همشون از دم از اندیشه گرفته تا علیشیری و ایوبی و میلاد عدل و پایگان و زمانی و خرمی نژاد و البته کمارجی نژاد و ...
میلاد تو هم مثل الی داری راه میری رو مخمون اون که هر ساعت میگه جهانتونو ارتقا بدین تو هم هر دقیقه پایگان عدل حسن حسین میکنی (sm178)(sm39)
برو تو صفحه های خودشون بگو با اینجا گفتن که چیزی نمیشه(sm120)