مرسی
اکبر لینک دومی قسمتی از نسخه 5.9 گیگ
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی
اکبر لینک دومی قسمتی از نسخه 5.9 گیگ
(sm41)نه دیگه دیدم قبول نیس
لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)
تو خواب کسی ام که خواب دیدن بلد نیست ...
(sm29)
از دوستان شاعر یا ادبدوست ساکن بابلسر
یا شهرهای اطراف که تمایل به شرکت در کارگاه آموزشی شعر بنده را دارند
میخواهم که تمایل خودشان را به صورت پیام به اطلاع برسانند.
لاشی بیا توابع (sm81)
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول بازیای رکورد شده از شبکه 3 هم هست یا همش زبان اصلیه
بازی آمریکا غنا و نیمه ی دوم بازی برزیل مکزیکو میخوام..تو دستو بالت نیس؟
(sm2)اشترم بنم نکنی کاورش همینه
(sm29) چرا لینکا دیگه ابی نمیشن
زده بود صادقنقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI NE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام بازی های جام جهانی با کیفیت hd سایت دانلود ها میزراه همه هم کامل هستن از قبل شروع بازی داره تا بعد اتمام بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه (sm81)
میدونم..اون که از یوتیوب بر میداره میذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه شبکه 3 رو میخوام
خودم همه رو رکورد می کنم میذارم رو سایت..این 3تارو ب** دادم :| هیچ جا هم نیست
ممر تازه اومدم وایسا ..
(sm100)ببینیم چه می کنی
نبینی از دست رفته ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب تبلیغ گلکسی نشون دادن رونالدو مسی و بقیه بودن ! تو صدا و سیما سابقه نداشت
.
تا الان 2 تا کلیپ اومده اینا از اولی یه تیکه شو نشون دادن
(sm50)
پیدا نمیکنم همیناس فقط !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"دست" یعنی هیچ از من برندار
"هیچ " یعنی وقت از پیشم نرو...
بدون تو رمق برای چیزی نیست.عاشقم..از نوع ژولیده..
دنیای اتاقم زیر ریشتر ها لرزش مانده است انگار
به خودم که نگاه می کنم
دوست دارم پریشانی هایم را شانه کنی و زلال نگاهت را به ریشه های دلم بپاشانی
دنیای تو گوشه ی اتاقم آغاز می کند خود را...(sm50)
تو روح سیبی و چیدن نداری
جوابی ،
باز پرسیدن نداری
همه دنبال دیدار تو هستند
تو در قلب منی دیدن نداری
اکبر این سایت خوراک خودته ..
من نمیدونستم یغمی گلرویی اینقد شاخه تا این حد ..
خیلیاشو اون ترجمه کرده ..
- :سه حرفی ، زرد و سبز؟ - :انگار برگ است .
- :دل ِ سنگی ِ بارانی؟ -: تگرگ است .
- :دو حرفی ، جای خون در سینه ات؟ - :دل.
- :سه حرفی ، آخر هر چیز؟ -:مرگ است ...
نادر ختایی
(sm50)
بلی سال هاست مستفیض می شویم از این وبگاه وزیننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
- (sm70)
(sm27)یه 5 گیگی از این سایت دان کردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر کلوچه میخوری امرو خریدم خوردم !!!! (sm25)
سینجول یه واو اضافه س
حوای من ! آدم شده ام گور بهشت
سیب دل من برای تو لک زده است ...
(sm81)
(sm122)
(sm70)اینجا کلوچه ندارن باید بریم فومن..کلوچه فومنه نه کلوچه رشت
گرمش مزه داره..بسته بندی میکنن میارن دیگه حال نمیده
(sm14) زیاد نخور فقط هیکلت از فرم می افته !!!!
ممر بکش پایین باو (sm70)