لایک دیه خز شده
.
.
..
.
.
.
.
.
.
کی خودشو بخاطر من از تراس پرت میکنه پایین
اگه پرت کنه معلومه دوسم داره
نمایش نسخه قابل چاپ
لایک دیه خز شده
.
.
..
.
.
.
.
.
.
کی خودشو بخاطر من از تراس پرت میکنه پایین
اگه پرت کنه معلومه دوسم داره
ای کاش یه قاشق بیشتر میخوردم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هم اکنون در خانه های سراسر کشور
برای تاکیید بیشتر باید یه آدرسشو بزارم تو صفحات همه ببینن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه بازی فقط 10 میلیون دلار برنده شد (sm77) خیلی مادر قحب*ست (sm2) به پیتبول میگه زرشک (sm2)
بد بگید قمار بده این عسلام دست باله منو بسته به مولا از بچگی باید میفرستادنم کلاس پوکر(sm2)
این رفیقمون دیده اذان صبحه و سحری نخورده،
ده د یقه بعد اذانوُ از خدا مهلت گرفته و غذا خورده!!!...
حالا میگه موقع افطار بدهی خدا رو میدم،
و تا ده دقیقه بعد اذان لب به چیزی نمیزنم!!!...
به همین تاپیک قسم!!!...
اون که منم به پیتبول میگم زرشک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی بازی با کلاسی هستش بسیار دوس دارم یاد بگیرم
(sm74)آره فقط ساندویچ سرد هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین تازه خیلی خوبه با شمال مقایسه نکن شمال چون توریستی بعدشم کلا مردمش تا جایی که میدونم کلا مذهبی نیستند
تهرانم باز خوبه من ماه رمضون 92 سر خدمت بودم کرمانشاه نمیدونی چه داستانی داشتیم (sm3) کلا غیر ازشهر های شمالی و تهران همه جا گیر بازاره انگار مواد مخدر داری حمل می کنی (sm2)
میگن دیروز پسر تونی تو ورزشگاه از میون جمعیت،
هی اشاره میکرده والیبال لهستان روسیه 2-2 شده.!!!...
اینجا چون مسافر میاد واسه مردم عادی تر هستش وگرنه همه جای ایران همینطور هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزادی یعنی ، غذا خوردن من به اعتقادات تو لطمه نزنه ...
(sm120) زندگی باید طوری باشه که روزی حد اقل 4 5 تا....(sm50)نقل قول:
تو کشتی تو خشکی تو استخر تو قایق تو هواپیما تو خونه تو دیسکو تو حموم تو هلکوپتر....(sm2)مثل این دیوث(sm2)
آه(sm9) آره خیلی بازی خوبی هست یاد گرفتنش سخت نیست مهارت داشتن توش سخته هم پوکر من خیلی دوست دارم هم تخته نرد (sm50)
آرزومند یه کمر شــ.ق و رق هم واست هستم (sm70)نقل قول:
تخته بازی محبوب من هستش (sm127)
2 ماه دیگه برنامه رفتن معلوم میشه (sm27)نقل قول:
(sm2)الان میتی تُرکه میاد(sm30)نقل قول:
(sm70)(sm81)(sm59)(sm51)(sm2)(sm120)نقل قول:
کاش تو زندگی بعدیم یه آبنبات چوبی باشم که مرگم همراه باشه با خوشحالی یک کودک و پیرمرد دستفروش
هستند کسانی که روزه خود را با یاد جان اسنو افطار میکنند
ایشالله که بسلامتی درست میشه ، برای زندگی کردن باید رفت ...نقل قول:
ابتدا فكر ميكردم كه مملكت، وزير دانا ميخواهد بعد فکر کردم شايد شاهِ دانا ميخواهد؛ اما اكنون ميفهمم ملتِ دانا ميخواهد..!
امير کبير
(sm50)(sm127)نقل قول:
ﯾﻌﻨﯽ ﺁﺧﻮﻧﺪﻩ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﯼ ﺳﻤﺖﺧﺪﺍ ﺑﮕﻪ ﺁﻗﺎﯼ ﻣﺠﺮﯼ ﻣﻦ ﻣﺎﺩﺭﺗﻮ ﮔــ.ﺎﯾﯿﺪﻡ.
ﻣﺠﺮﯾﻪ ﺻﺪﺍﺷﻮ ﻧﺎﺯﮎ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﯾﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﻪ،ﻣﯿﮕﻪ ﻣﺎﺩﺭﻣﻮ؟ﺍﻟﻠﻪ ﺍﮐﺒﺮ ﺣﺎﺝ ﺁﻗﺎ،ﺍﺣﺴﻨﺘﻢ.
a ﺩﺧﺘﺮ ﺻﺤﺮﺍ ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ i ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ، y ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺳَﻌﯿﺪ ﻣـــﻌﺮﻭﻑ ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ به عَدم حضور زنان در ورزشگاه ﺑﺎﯾﺪ
ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻣُﻮﻫﺎﺷﻮ ﻋَﺮﻭﺳﮑﯽ ﺷﻮﻧﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ !!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره ایرانی ها موفق شدن کـــ.ون اون کچله رو که کــ.ون همه رو میذاشت رو بزارن (sm2)
کار بسیار زیبای مانا نیستانی
عدم حضور زنان در ورزشگاهها
حیف (sm50) (sm1) (sm74) (sm81)
این موسیقی به عنوان آرام بخش ترین موسیقی سال شناخته شده
تحقیقات نشون داده گوش کردن به این موسیقی اوایل صبح در رختخواب تا 89% از استرس شما را کاهش می دهد
حجمش خیلی کمه
ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺷــﺘﻢ ﺗﻮ ﺁﯾﻨﻪ ﻗﻴﺎﻓﻤﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ
.
.
.
.
.
خلاصه اش کنم واستون
.
.
.
.
.
ﻓَﺘﺒـــــﺎﺭﮎَ ﺍﻟـــﻠـــﻪُ ﺍَﺣﺴـــــﻦُ ﺍَﻟـــــﺨﺎﻟﻘــیـنㄟ(
سه موجود تو اين هواي گرم طاقت ميارند
١:تمساح
٢:شتر
٣:زني كه ميخاد بره بازار!
***مـــــــــــــــــــژده* **
✔️بمناسبت فرار رسیدن ماه مبارک رمضان ایرانسل طرح شــــــــــــــــــــارژ رایگان گذاشته
برای دریافت شارژ خود کد
734413181
را ب شماره 737453
ارسال کنید
عضویت رایگان
با شارژ صفرهم میتونید امتحان کنید
@ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزى 2 مسيحى خسته و تشنه در بيابان گم شدند
ناگهان از دور مسجدى را ديدند، ديويد به استيو گفت: به آن مسجد كه رسيديم من ميگويم نامم حمید است تو بگو نامم سعید است.
استيو گفت:من به خاطر آب نامم را عوض نميكنم
به مسجد رسيدند.
ملا گفت:نامتان چيست؟
يكى گفت:نامم استيو است و ديگرى گفت نامم حمید است.
ملا گفت: براى استيو آب بياوريد
و اما تو حمیدجان دهنت سرويسه چون ماه رمضونه بايد تا افطار وايسى
.
.
.
نتيجه اخلاقى: دروغگو خر است ������������
احساس میکنم یه کاسه ای زیر این نیم کاست هست ،زین جهت دان ننمودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر خالم ٨ سالشه ديروز بردنش دكتر خــ.تنش كردن امروز يه عكس سلفى با چشم گريون از خودشو دووودولش گرفته گذاشته تو فيسبوكش زيرش نوشته به اميد روزى كه دستهاى گرم تو مرحم دردهاى من شود جالب اينه ٧٣٠ تا لايك خورده ٢٥٠ تا كامنت از دخترا داشته كه : فدات عجقم انشالاه عريزم بيا بوسش كنم خوب شه در حسرت كیــ.ر تو اواره ترينم. حتما واى عزيزم مسى به اميد روزهاى روشن و... منم براش كامنت گذاشتم مرد كه گريه نميكنه جواب داد خفه شو گوه خورده كسى گفته مرد گريه نميكنه پاشو بيا اينجا يه خط رو اون كــ.ير ٥ سانتيت بندازم ببينم صدا عرعرت به اسمون ميرسه يا نه. سريع بلاكش كردم به مامانم گفتم من ديگه خونه خاله نميام. من هم سن اينا بودم نمك رو موز ميريختم با پوست ميخوردم بهش ميگفتم خيار زرد !
من که توی عمین کارشناسی هم اهلش نبودم (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوابم برد ببخشید (sm120)(sm10)
ولی کتاب ندارما جزوه میگم بنویسید (sm70)نقل قول:
میدونی تلخ ترین اتفاق چیه؟ تو بخوای... اونم بخواد... ولی سرنوشت نخواد
خدا وکیلی حواسم بود ولی خونه داییم بودم نمیشد چیزی بگم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
خواب روزه دار عبادته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عقلم کم بود دیگه (sm2) البته اینم بگم اصلاً ارزشی قائل نبودم و یه جور سرگرمی بود برام دختر بازی (sm120) به هر حال دوران جاهلیت اول ، دوران جالبی بود و خاطره زیاد دارم (sm120)
تو هوس کردی بن بشی ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
صدای موتور رو هم در میاره : اِننننننننننننننننن هننننننننننننن ترمز دوباره اِنننننننننننننننننننن(sm120 )