تکرارم نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تکرارم نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی LA OOD چیه؟ یه تیکه از ادامه میدمت رو پیج تجربه کن گذاشته نوشته La-Ood: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادمه میدمت اونجا میگه مگه احساسم بهت مگه پیش پا گذاشت...یاد کدوم خواننده میافتی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر من یه رفیق دارم خیلی ما تحتش گسترده سنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سری طرفدارو بهش گفتم محسن 6730 گرفت آورد رسید گوش دادیم تازه زنگ زد گفت برات بگیرم یا نه
الانم بهش بگم کریسمس سال دیگه باید منتظر باشم
تو کسی رو سراغ نداری؟
البته یه رفیقم دارم اون اوکیه اگه پیداش کنم
دو جور میشه خوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی لول هست lol (sm2)
یکی لِوِل هست (sm70)
آهامنظورت level یا همون سطح کار بودنقل قول:
من لول خوندم (sm2)
امیر خان میدونید که موزیک باران خودش شخصا ریپ کنه کیفیتش از ریپ iTunes زمین تا آسمون فرق میکنه امید بخدا هر چی زودتر به دستت برسه آلبوم.
ترتیب اثر بدی بهش.
فک کنم ساز هست (sm27)عود یعنی آیا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اوکی تونستی کنی خبر بده
امیر تاجیک آیا؟نقل قول: