عشق اما پیداست ...
شهیارِ نازنین & استیو مک کرام ...
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
عشق اما پیداست ...
شهیارِ نازنین & استیو مک کرام ...
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برایِ خاطرِ گُلِ بابکِ عزیز (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی و میلاد و هادی (sm127)(sm127)(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی کجاست ! (sm118)(sm127)(sm118)
میلاد می خوام این کار گردانِ ژاپنی رو در یابم ! شنیدم سبکش مثله لوئیس بونوئل بوده . (sm50)
Kenji Mizoguchi
Luis Bunuel
همینجا عزیز (sm127)
می خوامت ! (sm19)
ام شب می خوام فیلمِ سمیرا مخمل باف رو دانلود کنم ! (sm51)
خوب کاری میکنی اول این دوتارو ازش ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ugetsu 1953
Legend Of Bailiff Sansho 1954
بعد هم اگه بازم خواستی بری تو عمق سینمای ژاپن کارای اوزو (Yasujirō Ozu) رو ببین ، بعدش اگه خیلی خواستی حرفه ای تر دنبال کنی سینمای فوق العاده ی کلاسیک ژاپن رو کوراساوا رو حتما تو ذهنت داشته باش
به آقای مخمل باف بگو : من با ، بای سیکل رانش زنده گی کردم (sm50)
The Cyclist 1987
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات (sm127)
ام شب چه شود با سینمای ژاپن (sm118)