تهران قرار بود پخش بشه تا شب شاید بیاد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Belest [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تهران قرار بود پخش بشه تا شب شاید بیاد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Belest [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین یه زیرنویس امرو مارو مچل کرده ها ..
ترک 9 (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت پخش من زنگ زدم گفت فردا این چی میگه (sm50)
امیر جان اگه منظورت بنر واسه سرصفحه باشه نداره.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره رضا منم زنگ زدم به طور قطعی گفت سه شنبه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی داداش دمت گرم اندازه ش چقدر باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا چنگیز رو به زودیه زود برسون....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک آخر " نشد " رو پسندیدم تا حدودی ..
(sm2) الی نشسته بودی رفرش میکردی زیرنویسو ..
چه باحال آلبوم کامل تموم شد زیرنویس اومد .. (sm59)
نه میدونستم کی میاد نه مث تو بز از ساعت 10 میگی کو زیرنویس
عجب رویی داره اعتماد به سقفم رد کرده ..
اینم منبعش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)توقع ما از محسن یگانه زیاد است!
عبدلیو الان دان کنم یا نصفه شب؟(sm209)
هیچکدام(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرته تهران شلوغه.یعنی اینقدر.......؟(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حیف که زندگی رویاست فقط . . .این واسه همه آدمهایی که توی رویاهاشون زندگی میکنند
واسه همه اونایی که زندگیشونو فقط توی رویاهاشون دیدن
واسه همه کسایی که دنبال یه جای بهترن
مثل من !
مثل تو...
تابع قوانین جمهوری اسلامی(sm77)
دنبالش میرم هرجا که میره
هوش و حواسمو از من میگیره
دست خودش نیست اگه میکشونه
تمومه قلبمو هرجا که میره
یگانه در بندی که در بالا اشاره شده در خصوص رابطه بین رفتن مخاطبش در ترانه و شکسته شدن قلب خودش هیچ تعریفی نداشته است و معتقد است که او دست خودش نیست و هرجا که میرود قلب من را میشکند! در اینجا برای من مخاطب این سوال به وجود میآید که خب مگه آن فرد کجا میرود و در جاهایی که میرود چه کارهایی انجام میدهد که باعث شکستن قلب خواننده ما میشود؟(sm2)
تابع قوانین جمهوری دیکتاتوری اشترمی(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادمیر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی(sm51)نقل قول:
یراحی چرا نمیاد.....(sm98)
کلا میگردن هرچی مهاجم ناراضیه پیدا میکنن (sm120)
اون دوتا زانوهاشه؟(sm77)نقل قول:
امیر پخ داری
نخیر هندونست(sm70)نقل قول:
(sm50)
الی 4upld سرعتش بهتره بزارش
آقا احسان شما هم مثه همه ي كاربراي اين سايتينقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خب تا اونجايي كه من ديدم بيشتر خودت شروع كردي تيكه انداختن
خيلي بارها هم ديدم و خواستم يه چيزي بگم و گفتم بيخيال
ولي اينجوري كه بخواي تيكه بندازي و بعد انتظار داشته باشي كسي جواب نده كه نميشه
حالا تيكه به كنار. ديگه چرا تهديد ميكني ؟
والا به خدا زشته ديگه تو قرن بيست و يك پشت كامپيوتر بشيني تهديد كني كه اينجوري و اونجوري
نا سلامتي خودت ديگه تشكيل خانواده دادي عزيز.
در كل زندگي و رفتار و شخصيت هر كسي به خودش مربوطه
مسخره كردنم جزيي از سخصيت فرد به حساب مياد
حلالت كرديم
يا حق
اونکه بعــــلـــــه(sm25)نقل قول:
(sm120)
من نمیدونم چرا جدیدا کافه سینما هی عادل رو میکوبه،خداوکیلی حرصم میگیره شدید نظرم میزاریم تایید نمیشه.
حالا تو هم حلالش كن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)دختر مو کوتاهه