پس اصلاح میکنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غل غل غل غل غل غل(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پس اصلاح میکنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غل غل غل غل غل غل(sm2)
من اصلاح میکنم (sm2) گ ندارن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلم ملی رفت ؟!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن شیلترشکن رو خاموش کنم و امتحان کنم ببینم واسه منم درست شده یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادب مرد به ز دولت اوست تحریر شد (sm120)نقل قول:
من میترسم این پسر بچه غول بیاد امشب در خونشون (sm74)
(sm2)جنتی مصاحبه کرد کم مونده بود جونش در بره از دهنشم همش اب میزد بیرون (sm30)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنتی مث موش میمونه
گلو خورد بی ناموس(sm3)
حسن ای چشمتو (sm2)
چیکار این بدبخت داشتی خب (sm2)
رو هرکی میزارم میبازه چی کیریه باو
اکبر(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
لیگ امارات باحاله(sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza_ashabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا برا من که فعلا بدون شیلترشکنم درست شده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هات اسپات میای ؟ (sm120)
تو روحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چشات چقد شوره خداوکیلینقل قول:
لاشی (sm3)نقل قول:
یغمای جان (sm50)
نبندن رو ای عربای ملخ نبندن(sm70)
(sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تست کردم , فرقی نکرد(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این سرزمین بروید (sm50)
آقا برو لیگ ساحل عاج ببند (sm120)
حلال کن(sm81)نقل قول:
ببندن ببندن زد 82(sm2)
آره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب رئال اومد
ایکر
واران
په په
رونالدو
کروس
بنزما
جیمز
مارسلو
آربلو آ (sm3)
مودریچ
ایسکو
لیگ امارات باحاله(sm128)نقل قول:
دیشب 300 تومن به خاطر رمت پرید (sm50)من گفتم حتما بازیای این دیوثا رو دنبال میکنی که گفتی بزن رم (sm50)نقل قول:
از دیشب یه ریز دارم فحشت میدم(sm2)
حداقل مراسم ختم رو همین حالا اعلام کن تا بیام حلواتو بخورم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا یادم نرفته 7 تا (sm2)نقل قول:
نگفتم فوتبال ایتالیا تموم شده ، گوش نکردی
بازیاشون رو میبینم ، دیشب دو تا دفاع وسط و دفاع راست و یه هافبک مصدوم بودن ، به من چه ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم 800 تومن برا رم به فنا دادم
(sm2)نقل قول:
بهتر هم به کارواخال استراحت خورد هم اینکه اربلوا باز تو انفیلد بازی میکنهنقل قول:
کاش از بین لوکا وکروس یکیشون لااقل استراحت میکرد
دعا کن فابیو به الکلاسیکو برسه (sm50)
من دعا کنم برعکس نمیرسهنقل قول: