یه فایلِ تکست توی سیستم درست کردم که لیست تمام فیلما و کار گردانا و موسیقیایی که باید به بینم و بشنونم
رو توش نوشتم . الان بعد از 3 ماه این قدر لیستِ بلند بالایی شده که نمی فهمم از کجا شروع کنم . (sm9)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه فایلِ تکست توی سیستم درست کردم که لیست تمام فیلما و کار گردانا و موسیقیایی که باید به بینم و بشنونم
رو توش نوشتم . الان بعد از 3 ماه این قدر لیستِ بلند بالایی شده که نمی فهمم از کجا شروع کنم . (sm9)
اختیار داری نفرما!!!(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاینده و برقرار باشی برادر جان(sm10)
چهارتا کارگردان ژاپنی هست که دنیا جلوی هنرشون تا کمر خم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Akira Kurosawa
Yoshiro Ozu
Kenji Mizoguchi
Yasuzo Masumura
صابر اگه تو هم یه چند تا فیلم خوب میدونی بگو (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی اگه دستت رسید دی وی دی یِ فیلمِ بای سیکل رانِ محسن مخلف باف رو ردیف کن (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا فیلم تو تورنت هست صابر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشاره خوبی کردی چون ندیده بودم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . به بین !
من که 6 ماه پیش و الان سوادی نه داشتم و نه دارم !
ولی به طرزِ شگفت آوری روی یوتیوب کیفیت 480 بودن .
Incendies 2010نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Last Of The Mohicans 1992
I Killed My Mother 2009
The Hours 2002
Schindlers List 1993
Perfume 2006
نمیدونم چه مدلی دوست داری ولی از اینا باید خوشت بیاد
منم همچین چیزی دارم و باخودم عهد بسته بودم که اجباری تموم شد ببینم خوب شروع کردم اما از ی جا ب بعد وا دادم!!!!(sm1)نقل قول:
واسه خودتون چارچوب درست نکنید