هادی خدا لعنتت کنه این چه موزیک معرفی کردی الان برای دهمین باره داره ریپلی میشه دلمم نمیاد قطعش کنم (sm2)
دختر حاجی التماس دید میزنه چپ و راست (sm2)
کی هم اومده داور استیج شده شهرام آذر (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی خدا لعنتت کنه این چه موزیک معرفی کردی الان برای دهمین باره داره ریپلی میشه دلمم نمیاد قطعش کنم (sm2)
دختر حاجی التماس دید میزنه چپ و راست (sm2)
کی هم اومده داور استیج شده شهرام آذر (sm70)
شوخی کرد باهات منم ازینکه گفت صابر اوکی شده بن میشی خندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یک نصیحتی بهتون بکنم
میخواین کار بکنید برید تو حوزه خودرو و ماشین.
یه ترک 5 سانتی سپرو طرف میخواد درست بکنه 150 بهم قیمت داد
واسه اینکار باید از 10 سالگی پادوییش رو کنی
عه.فکر کردم جدی گفت(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(s m209)(sm209)(sm209)(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا منو از جهالت دراوردی
با تشکر از موکلم
من اگه مملکت آزاد بود یه استریپ کلاب میزدم ولی حیف ، حیف ، حیف
اونکه ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که میگم بهترین تعمیر سپری اصفهانه و فقط خارجی کار و اینا
تازه منت اشناگی سرم گذاشت و 150 گفت
جهالت با تو احد اخوت بسته خطر (sm70)
اونکه سایت بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیره اینجا لینک گذاشت چه جوابی داری بدی(sm2)(sm2)(sm2)
ولی در کل دوستان،با هم دوست باشید.یک بیت شعر هم در اینباره سرودم:
دنیا دو روزه،حواست نباشه کونت میسوزه(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
طیب طیب الله احسنت بارکلا ...
آورین آورین 20 امتیاز(sm70)
مرسی مرسی لطفا برای قرارداد با مدیر برنامم هماهنگ کنید(sm2)
(sm2)200 هزار تومن واریز کنید بعدش شاید جوابتونو بده شاید نده!
وکال ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی تو مدیر برنامه هم داری؟؟(sm120)
عهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه
لو نده
دفعه قبلی لو دادم زودتر مشتریا کم شدن.سسسسسسسسس(sm2)
پس این پشمکه؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مدیر برنامه من توهین کردی؟ بدمت سینجول هرچی حشر داره خالی کنه روت؟(sm2)
قرارداد هزار ریالی میبستیم اون موقع که قرارداد بستن مد نبود ...
تو دادگاه با هم صحبت میکنیم ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت نشو مدیر برنامه اون موقع که با تیستو و دیوید مذاکره میکردی بعضی دوستان نبودن کلا(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه فراموشم کنی
ترک آغوشم کنی
پرنده دریا می شم
تو چنگ موج رها می شم...
(sm74)(sm120)
مدیر برنامه هات تو حلقم (sm2)
واقعا که هنر نابلدان و غرق شدگان در سیلاب های وهم از فعالیت های فوق هنری ما بی خبرندنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع که یکی ادعا میکرد که با صدای خام انریکه خودارضایی میکنه ما با صدای خام مازیار فلاحی ادرار میکردیم
روزگار همینه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفاخری مثله تو در سایه هستند ولی چلغوزانی مثله رجب پور در صحنه
همین دیانا به لطف دیپلماسی من و هنر خودت از دنیای موسیقی خداحافظی کرد - خودت از سلطان کاور ایران کار ریمیکس کردی که برنده ی گِرَمی شدی ، کسی اینارو نمیبینه ، همه میخوان شکست های مارو ببینن ولی نمیتونننقل قول:
هی هی هی هی هی.......نقل قول:
واقعا این دیوثا قدره این تیم قوی و به نامی که در باران حصور داره رو نمیدونن هی مسخرمون میکنن
همین خشی چلغوز با اون اواتار تخمیش امروز میاد ریمیکس منو مسخره میکنه ولی نمیدونه من در اخرین البوم مایکل جکسون یک ریمیکس داشتم ولی کسی خبر نداره
فقط باید افسوس خورد ...نقل قول:
اون شخصی که اسم بردی و متاسفانه یا خوشبختانه بنده هیچ آشنایی با ایشان ندارم (sm120) از تابستون 95 داره میگه پاییزتان را رادیکالی کنید ... (sm2)
هیچکس از این کار خبر نداره و نداشته حتی خود مرحوم مغفور مایکل ... ولی اینا نمیدونن که راز نگه داشتن یه صفت خوب به حساب میاد ...
(sm81)نقل قول:
یک روز در تپه های هالیوود ولی،مهمون خونه لاتویا بودم.داشتیم درباره ریمیکسی که من انجام دادم صحبت میکردیم.میگفت تمام خانواده موافقن که اگه مایکل زنده بود با این ریمیکس اشک میریخت.و قطعا تورا ستایش میکرد و قطعا یک البوم اختصاصی رو میداد تو درست کنی.ولی افسوس که اون زنده نماند.ولی حالا بیا و با من کار کنه جکسون جکسونه مایکل و لاتیوا نداره(sm2)
ولی من گفتم نـــــه.خدا یکی جکسون یکی و زدم بیرون.اونم فکر میکرد هر گردی گردوعه،هر ایرانی هم هنرمنده بخاطره همین رفت با اندی فیت داد و رید
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر و میلاد دیوص پشت سر من صوبت نکنین دیوصا (sm2)
به وجود آمدم که داغت را پشتِ دستان خود نگه دارم... (sm50)
چه برفی گرفته اینجا... (sm50)
داره برف میاد ؟ خوش به حالت لحظه ای که برف میاد رو دوست دارم . یه هفته پیش اینجا شب بود برف اومد چه حالی داد اون شب تا صبح بیدار بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره... فضا فوق العاده فانتزی تشریف داره الان... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Who Cares ...
صد صندلی در این ختم
بی سرنشین کبودند
مردی تکیده بیزار
سیگار پشت سیگار ... (sm50)