نه این تشخیص خودم بود که فضا شخمیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه این تشخیص خودم بود که فضا شخمیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو استدلالت (sm2)نقل قول:
خشی یه لحظه یوزرت دیدم فکر کردم هادی کُشکی خودمونه خواستم با یه فحش تر تمیز ابراز محبت کنم که یه بار دیگه یوزرُ خوندم دیدم خشیِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) سگ تو روح ذهنیتت حسین یه ذره هم عوض نشدی (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm50) کاش امروز میومد البوم
⚽
بیشعورا امسال لیگ انگلیسو پخش نمیکنن
������������✊����������������������������������� �������✊������������☄️���������������������� �������������������������������������������������� ������������☝������������������✍������✍����� �������������������������������������������������� �����������������������♀️������������������ ������������������������������������������♂� �������������������������♀️������������� ��️������������������������������☂️��������� �������������������������������������������������� �������������������♀️������������♀️� ��������♀️������������♂️������������ ������️������������️������️������️⏲️�� ����������������������������������������⌚������� ��������������������������������������������❤️ ������������������������������❣️�������������� �������������������������������������������������� ��������������✳️♻️‼️⁉️❔❓❗〽 ️⚠️������⚜️⬅️⏯️5️⃣*️⃣��� ���☑️➕������™️������➗������▫️����� �������������������������������������������������� �����
عژب شیزی را انداختم ..❗❗❗❗
چاووشی میخواد البوم بده قبل محرم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]