امان از رسانه های ایران (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امان از رسانه های ایران (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودخواه بودن و نشون دادن بهتر از دو رو بودن و ریا کاری (sm3)نقل قول:
مطلوم نما (sm3)
هیچوقت یادم نمیره حرفای علی دایی و همین نکونام سر توپ طلای امسال:نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی دایی: ببینین من اصلا از رونالدو خوشم نمیاد... شک نکنین به مسی رای میدم چون بارسلونا رو دوست دارم (sm3)
جواد نکونام: من بارسا رو دوست دارم و همیشه توی انتخابام باید یه بارسایی باشه (sm3)
جواد نکونام : ایشالا سوارز بیاد بارسا (sm3)
همه رئالی ها از دماغ فیل افتادن
همون مسی دست بازیکن حریف و بچه های همراهشُ پس میزنه میشه گوگولی مگولی (sm3)نقل قول:
رونالدو به خاطر تبلیغات میشه خودخواه(sm10)
+ دزدی، فرار مالیاتی، دخالت در کار قاچاق، مطیع وخراب کردن بازیکنای هم دسته + تعیین تکلیف برای تیم و مربینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اگر این یه جام مفت بیاره امسال خدا هم بنده نیستن دیگه این ذوب در مسی ها (sm3)
الهی ارژانتین تحقیر شه (sm3)
بارسایی ها از کجای فیل افتادن؟(sm120)نقل قول:
در مورد مسی درست حرف بزنید (sm120)
من موندم چرا این کریس رو با مسی مقایسه میکنید (sm120)این یعنی اجحاف در مورد مسی (sm120)مسی یه نابغست (sm120)