آدم که نمیتونه سر خودش کلاه بزاره
نمایش نسخه قابل چاپ
آدم که نمیتونه سر خودش کلاه بزاره
DVD نیست
DVDRip اگه میخوای برات آپ کنم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش نخواستم بر حسب عادت و زبانی که همه بلدن بگن اما " تو خالی " اونجوری بت تبریک بگم نه
حرف از دل باید بیرون بیاد عزیز . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
تاپیکش عالیه(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه نسخه ی 700 مگی دارم .
اگه حجمِ بیش تری داره توی تاپیکِ توقیف شده زحمتش رو بکش .
گر چه این فیلم سال 1367 اکران شد ولی بعدش توقیف شد !
تیغِ توقیف رو رگِ واژه ست ! مهره ممنوع روی پروازه ! راهِ رفتن همیشه بن بسته ! راه پس رفت تا ابد بازه !
Xavier Dolan Movies
کارای این کارگردان هم شدیدا توصیه میشه ...
حقیقتا جیم جارموش از چوب خشک هم بازیگر میسازه
بهترین بازی ممکن رو از گلشیفته گرفته ...
واسه منم 700 (sm50)
دَمَم گرم خداوکیلی الان تو اینستا رفتم به پیچ یه بسیجی کلا به فحش بستم الان خود را شکر از لحاظ روحی آرومم (sm59)
پست گذاشت بود انقلاب ما انفجار نور بود زیر نوشتم یه سلامی هم بکنیم به اون کسی که از غارهای نجف اومد برای ما آدم شد سلام ـــــــــــــ
رامی این مارمولک کیفیت بالاش چی شد آپ کردی؟(sm127)(sm10)