اسطوره های ج...اکش در لا به لای تاریخ ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اسطوره های ج...اکش در لا به لای تاریخ ...
No one (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت حافظ میفرمایند :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت
باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود ...
همه بلا ها از همین اوقات با دوست برخاست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون دوست دشمن است شکایت کجا برم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... (sm50)نقل قول:
نرو با رفتنت به من غم نده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا مى خواد بازنشستگيشو اعلام کنه
خبر خوبى مى تونه باشه، حداقل دگه گند نمى زنه ب کارنامه درخشانش(sm50)
آره اگه بگه بازنشسته میشم این و داریوش خیلی خوب میشه
سیاوش که دیگه باید بره بمیره
داريوش کارنامش خيلى بهتر از ابى بوده و فوق العاده باهوشتره. ابى ک گند زد واقعا بعد شب نيلوفرى
شايد تنها نقطه سياه کارنامه داريوش همکارى با بمانى و کلا اينوريا باشه
کولاک شده اينجا(sm50)
(sm1) Do You Wanna
نه من منظورم صداش بود صداش خیلی پیر شده حال نمیده به نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاوه واقعا ریدنم گرفته از صوبتات ..
زر نزن بز علف بخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمای رویاییت شعرای دنیارو از من طلب دارن
قربون اون چشمات شعرا به اون چشمات
خیلی بدهکارن ، خیلی بدهکارن ... (sm50)
چه برفی اومده اینجا
همون مدرن گوش بده تا شر نشده (sm2)ینی مولانا بدبخت رو چیکارش داری (sm2)داغ میکنی آب سرد بخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبی : بهت امیدوار شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرمز : خاک بر سرت
(sm2)
(sm29) آخه چه ربطی داره ؟ زندگی خصوصیش به ما ربطی نداره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق اهنگشام بودم و هستم و الان که پیر شده قیافش باحال شده
میبینمش حال میکنم ، دوست دارم پیر شدم شبیهش بشم ولی به پدرم که نگاه میکنم میبینم راه نَرره (sm120)
به استاد میگی پیر سگ ؟ ها ها ها (sm39) الهی همین الان مور مورت بشه جوانی ، الهی همه فیلمات زیر نویس چینی بگیرن هیییییییییییییی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو اونی که تو قرمز کردی منظورم این بود اکثر خواننده ایران رو با این گروه بزرگی که بود هر چند الان نیست و کاری هم باهاشون ندارم الان(sm2) که نمیشه مقایسه کرد (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا زندگی هر کسی به خودش مربوطه ولی بشنوی طرف آدم بدیه هر آهنگی هم ازش بشنوی نمیتونی اونجوری باهاش ارتباط برقرار کنی چون دلتو میزنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا علیرضا گفت آدم بدیه همون سیروان من دیگه به دلم نمیشینه مثل قبلا نه که گوش ندم گوش میدم ولی خیلی کم تر .. شاید یه مدت گذشت نسبت به این بی تفاوت شدم یا اصن یادم رفت (sm70)
(sm77) آلمانی هست دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توماس آندرس : اهل کوبلنز ( همونجایی که رودخانه راین داره فیلم از کرخه تا راین یادته ؟ (sm120) )
دیتر بوهلن : اهل بِرن در منطقه هانوف ر ( ولی عاشق هامبورگ (sm120) )
مرحوم رولف کوهلر ( هسته و مغز اصلی گروه ، اهل هامبورگ ) خدایش بیامرزد . وکال همخوانی رو ایشون طراحی میکرد با دیتر و دتلف ویکه ( دتلف ویکه خالق اثر رویایی win the race )
میشائیل شولز ، مرد بی ادعا (sm74) وکالیست بی نظیر ( اون صدایی که توماس رو همراهی میکنه و همه فک میکنن دیتره ولی این مرد در این سالیان بدون ادعا بود )
و در اخر : جلسات و ملاقات ها همه در هامبورگ برگزار میشد و میشده ( حتی همین مثلاً آشتی دیتر و توماس دو سال قبل ) همیشه هم دیتر منت کشی کرده و زنگ زده قرار گذاشته (sm120)
و در آخر تر : کلیه این اطلاعات برای اولین بار در تاریخ نت توسط بابا اسی منتشر شده و کپی از آن بدون اجازه هم جایز است (sm120)
ینی تعریف میکنی حسابی بعد با غلتک رد میشی (sm2)نقل قول:
من که روم تاثیری نمیزارهنقل قول:
پیرمرد نحیف رو میبینم حال میکنم
(sm2)نقل قول:
ولی از توماس هم بدم میاد چون مغروره ..
اول اینکه قِلت میکنی بدت میاد (sm39)(sm120) دوم اینکه : مغرور بود ولی مثه من گذاشت کنار غرورشو (sm2)الان میره تیلفیزیون روسیه شکلک در میاره با عروسک مثه جناب خان ور میره (sm25)(sm120)نقل قول:
خوب توماس بار اول که قهر کردن تقصیر نورا (sm3)بود . این عفریته باعث شد 10 سال طلایی از بین بره (sm3) حداقل تو این 10 سال میتونیستم 5 تا آلبوم داشته باشیم
قهر 2003 که خفن بوده و هنوزم معلوم نیست تقصیر کدومشونه
(sm2)اسی تو هر پستی که میده من ندیدم یه بار این شکلک رو نزاره (sm120)
البته الان فک کردم بدم نمیادا ولی شاید ازش خوشم نیاد . البته این دلیل نمیشه که کاراشو گوش ندم گوش میدم واقعا حیفه (sm2)نقل قول:
واقعاً هم همینطوره چایی میخورم میخندم (sm2)نقل قول:
ببین کا ، هر کاری دوست داری بکن ولِــــــــــــــــی کاربرا رو فراری نده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب داوود که میاد 100 صفحه میره چشام در میاد از کار و زندگی می افتم (sm2)آخرش بیچاره میشم می افتم گوش جوی آب (sm2) اگه دیدین یک معتادی در جوار جوی آب زیر لب ناله میکرد موزیک باران ، بدانید و آگاه باشید منم (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب ارایول رو میخواب دوباره ببینم (sm120)
خاک بر سرشون با تیم اخر مساوی کردن یعنی برین بمیرین
رئیس چه برفی اومده مشهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه که بگی تا فردا اب میشه مگه تا بحال برف ندیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]