خلاصه اینکه اگه نیومد تقصیر من نیست (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خلاصه اینکه اگه نیومد تقصیر من نیست (sm2)
ببینم میتونین ی کاری کنین فردا پخشش کنین(sm178)
رسول الله صلی الله علیه و آله :
یحشرُ صاحبُ الطَّنبور یوم القیامهِ و هو أسودُ الوجهِ و بِیَده طنبورٌ من نار و فوقَ رأسه سبعون اَلف ملکٍ، بید کُلُّ ملکٍ مِقْمعَهُ یَضربون رأسَهُ و وجهَه.
دارنده طنبور (نوعی از آلات موسیقی) روز قیامت محشور می شود در حالی که صورتش سیاه و در دستش طنبوری از آتش است و بالای سرش هفتاد هزار فرشته قرار دارند که در دست هر کدام از آنها عمودی آهنین است که بر سر و صورتش می زنند.
(sm50)
تو باید رییس سازمان سیاه میشدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگاری 100 ساله تو رو میشناسم(sm50)
نخند ! پاشو برو بشین تو مغازه یارو آلبوم اومد با کلروفروم بی هوشش کن آلبوم رو بیار آپ کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم اومد پیدا کردیش .. :l
کم کم دارم بهش شک میکنم آخه گفت چهارشنبه (sm2)نقل قول:
این دیوث ننه زاده خیلی جاکشه خیلی ! یعنی دیوث تر و جاکش تر از این بشر خبرنگاری وجود نداره ! حرفیهم بزنی کامنتت رو تو سه سوت پاک می کنه بعد هم بلاک