رادیکال ... (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
رادیکال ... (sm19)
گذاشتم دیگه , مگه دانلود نکردی (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 10 تا فیلم رو تا آخرِ عمرم فراموش نمی کنم . (sm50)
The Limits of Control 2009
Mustang 2015
Gran Torino 2008
Gentle Men Prefer Blondes 1953
Rope 1948
The King's Speech 2010
Here After 2010
The Descendants 2011
Margin Call 2011
Munich 2005
کس نمی داند کدامین روز می آید.
کس نمی داند کدامین روز میمیرد
قربانت برم راستش دیگه میخوام کمتر بیام اینجا چون اصن حوصله شو ندارم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول تو آدم نباید یه جا خودشو اسیر کنه دیگه درسته ؟! اگه اسیر بشی فکر اطرفیانتم پوچ میشه .
دل پره اما جای حرف نیست .
نوکرتم صابر شبت خوش . (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm10)
باید برای بارِ دهم ، هم با همین 700 مگ سر کنم (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mother 1991
Ali Hatami
(sm172)
فریماه فرجامی ... (sm74)
بیخیال پسر این حرفارو بریز دور (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اون روزی که یادم کردی نبودم ولی فرداش اومدم دیدم یه کم خسته بودم . (sm50)
همین که حرفات گرمه خودش دنیایی ارزش داره .
شبت خوش .. (sm174)