آره بحث نکن(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدالمالکی(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بحث نکن(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدالمالکی(sm118)
(sm120) یاد اهنگ رستاک افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm1) نکن
این نقد براساس استاندارد های روز مسابقات جهانی بود. امیدوارم استفاده کرده باشید (sm2)
(sm120) آفرین ریکانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm93)(sm174)
فقط علی
جنگ آدمها را ساکت بار میآورد، نجیب بار میآورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من فرقی نداره چی خونده باشه من هر چه بخونه قبول دارم و شدیدا دوستش دارم
ما فقط اینجا محسن داریم(sm118) .. علی ولی ... اینا نداریم افتاااااااااااد ؟؟؟ (sm142)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یاس هم در این مورد میفرمایندنقل قول:
من بیدارم تا شیش هفت صبح ... دوباره میخوابم تا نیشخند ظهر (sm120)
بابام هرچی گفت این عادت رو از سرت بیرون کن ولی من آدمی نیستم زیر بار حرف کسی برم (sm2)
درد آدم ها رو تغییر می دهد .... (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون دهنت (sm50)نقل قول:
کاملا موافقم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بخاطره همین امتیازش میخوام ببینمش واقعا امتیازه نادری داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره فردا که بری سرکار اون موقع می فهمی (sm120)نقل قول:
من تا حالا همچین امتازی ندیده بودم خداییش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه کاورو عوض کرده تو کاور قبلی عینه این کشیش قاتلا شده بود(sm2)
(sm30)(sm2) زدی به هدف با حرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
100 سالی 1 بار همچین امتیازی ظهور میکنه پس باید استفاده کرد(sm120)نقل قول:
قهری یا کلا مثل من حال نداری صحبت کنی ؟؟؟نقل قول:
(sm2)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
هر دو ولی گزینه ی اول بیشتر سهم دارهنقل قول:
چقدر ازین بچه سوسول بدم میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) آشتی کن داداش دنیا ارزش نداره (sm50)نقل قول:
میگن بین طرفدارای چاووشی و فرزین تو فیس و اینستا بد دعوایی شده
نقل قول:
مهم نیست اینجوری راحت ترم
شب، خسته بود از درنگ سیاهش
من سایه ام را به میخانه بردم
هی ریختم خورد هی ریخت خوردم
هی ریختم خورد هی ریخت خوردم...
(sm74)(sm50)
(sm27)
درست از اولین باری که رفتی
درست از اولین باری که مردم
درست از آخرین برگی که باختی
درست از آخرین دستی که بردم
(sm50)
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
چه فرقی داره اینجا که ماشالله کوهی از دموکراسیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یاد بازی Assasin creed افتادمنقل قول:
(sm173)
(sm30)
الحق محسن خوب حرفی تو مصاحبش زد
جُنگ شادی به پا میکنه از جعبه میاد بیرون (sm2)
عجب دیوسیه این یارو (sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)