هوووووووی چه خبرتونه !
نمایش نسخه قابل چاپ
هوووووووی چه خبرتونه !
جایی که همه رئالی باشن جایی برای نقد نیس مخصوصا اینقد متعصب
مسی بهترین بازیکن جهان است
رونالدو خر است
اونایی که فکر میکنن انتقاد من از مسی حمایت از رونالدو فیک سخت در اشتباهن (sm120)
از نظر شخصیتی و عملکرد دوستان ذوب در مسی انتقاد دارم (sm3)
مسی خدایی استعدادش خیلی خوبه(sm10)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت نا محترمه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 2010 به خاطر ضعف فرانس دوست داشتم ارژانتین باز با مارادونا قهرمان شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2002 هم خیلی دوس داشتم تیمشو
ولی این تیم همه جوره کثیفه (sm120)
جالب اینه که تو کلیپه میگه آرژانتین امسال متفاوته از آرژانتین پکرمن و ماردوناس و همه بهش امید دارن... سگ آرژانتین مارادونا میرزید به تیم امسال (sm3) آنخل هم احتمالا میخواد راه خروجشو هموار کنه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درضمن درمورد اینکه مسی دست بازیکن حریفو پس می زنه شما جای اون بودین
اگه قبلش با یکی دعواتون می شود دستشو که پس می زدین هیچی انگشتاشم خورد می کردین
بهترین استعداد عصر ما (sm120)(sm10)نقل قول:
با تشکر از این همه منطق!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت از جو تبلیغات تلویزیون و حرفای عواملش اومدی بیرون بیا توجیهت کنیم (sm10)