بین انکورد shaanig و rarbg کدومشو انتخاب کنم!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بین انکورد shaanig و rarbg کدومشو انتخاب کنم!؟
(sm27)
میلیک یه سوالی که همیشه ذهنم را مشغول کرده بود راجبه تو اینکه تو توان این را داری که بشینی فیلم ها چورنی که داری را گلچین کنی؟(sm2)
شانینگنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون فقط حجم بالایی داره وگرنه کیفیتش فرق آنچنانی با شانینگ نداره
گلچین کردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فیلم گلشفیته رو می خوام بگیرم اما نوشتن زیرنویس هماهنگ نیس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی رازشو به من هم بگو هر وقت میام گلچین کنم نمیتونم (sm120)
من وب دی دل گرفتم زیرنویسشم هم هماهنگه دیگه خبری از بلوریپ ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساساتم رو کُشتم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی این کیفیتش عالیه ولی چرا روسی دوبله شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]